Video: ENRIQUE IGLESIAS, sarbatorit la Zagreb de peste 19.000 fani musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 10 mai 2016 , ora 14:12, de Catalina


Video: ENRIQUE IGLESIAS, sarbatorit la Zagreb de peste 19.000 fani
Enrique Iglesias a implinit duminica, 8 mai,  41 de ani. Artistul si-a sarbatorit ziua de nastere, pe scena, alaturi de fanii sai din Zagreb!
Video: ENRIQUE IGLESIAS, sarbatorit la Zagreb de peste 19.000 fani
Peste 19.000 de spectatori l-au aplaudat la scena deschisa si au trait la intensitate maxima fiecare moment al concertului "Sex and Love". Si pentru ca aniversarea unui megastar nu putea trece neobservata, surpriza serii a venit din partea organizatorilor concertului, Art BG Production. Acestia i-au pregatit un tort urias care a cantarit 41 kg! 


Cel mai asteptat concert al lunii mai, se afla la doar trei zile distanta. Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, sa ii distreze pe spectatorii romani, cu mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau. 

img_1620.jpg

Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta. Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcatuit din 30 de persoane, va avea grija ca sunetul sa fie impecabil si se vor ocupa indeaproape de cele mai mici detalii, astfel incat toti spectatorii sa ramana cu amintirea unui concert de exceptie. Se anunta un show de zile mari!

img_1624.jpg

img_1626.jpg


Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziVideo: ENRIQUE IGLESIAS, sarbatorit la Zagreb de peste 19.000 fani