VALENTINA PELINEL a rÄspuns la întrebarea de pe buzele tuturor românilor: âTatÄl lui...â musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 06 mai 2016 , ora 19:38, de Catalina


VALENTINA PELINEL a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor românilor: „Tatăl lui...“
Valentina Pelinel a reuşit până acum să stârnească suficient de multe semne de întrebare, iar totul din pricina sarcinii sale, despre care nu a dorit să dea foarte multe detalii până acum.
Chit că este pe ultima sută de metri înainte de a deveni mămică, Valentina Pelinel pare să fie la sfârşitul sarcinii mai activa ca oricând. Asta deoarece, Valentinei pare să îi placă să participe la tot soiul de evenimente, în special cele de genul şedinţelor foto, în care să îşi poată etala burtica. Chiar dacă până acum şi-a tot numit viitorul copil „bebeluşul poznaş“, vineri Valentina Pelinel le-a răspuns curioşilor şi la întrebarea legată de sexul bebeluşului. A făcut asta printr-o fotografie postată atât pe Instagram, cât şi pe Facebook, alături de care a adăugat şi următoarea descriere „baby boy“ (n.r.: „bebe băieţel“).

pelinel122.jpg

Pe lângă miile de aprecieri primite pe reţelele sociale, Valetina Pelinel a primit şi o sumedenie de comentarii. „Se vede fericirea pe chipul tău, eşti foarte frumoasă! Naştere uşoară“ sau „Mai e un pic, mă bucur! Să naşti uşor! O să fie dolofan şi frumos ca tatăl lui“, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Valentina Pelinel pe reţelele sociale.


Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziVALENTINA PELINEL a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor românilor: „Tatăl lui...“