Trupa Vama lanseaza albumul 2012: Am muncit 3 ani la el musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 27 martie 2012 , de D.M.S.


Trupa Vama lanseaza albumul 2012: Am muncit 3 ani la el
Tudor Chirila, solistul trupei Vama a venit astazi in emisiunea "Europa Express", realizata de George Zafiu, la Europa FM, pentru a dezvalui mai multe detalii despre concertul de pe 28 mai de la Sala Palatului si despre noul album care urmeaza sa se lanseze.
Trupa Vama lanseaza albumul 2012: Am muncit 3 ani la el

 

"Lansam un disc nou si suntem foarte emotionati pentru ca am muncit trei ani la el. Discul se numeste "2012" si reprezinta o schimbare, iar intr-un an in care toata lumea crede ca lumea se sfarseste, noi credem ca lumea poate sa inceapa", a declarat Tudor Chirila.

In premiera, artistul a dezvaluit cateva delatii despre noul album si despre concertul din 28 mai: "Albumul va contine un cantec protest numit "Declar pierduta tara" care vine in contextul socio-politic in care ne miscam si mai avem o piesa care se numeste "Sa facem sex", care este un cantec de dragoste, dincolo de titlu. Cat despre concertul de la Sala Palatului pot spune ca va contine toate piesele de pe noul album, dar si piese mai vechi. Va fi un spectacol foarte puternic si din punct de vedere vizual. "

Albumul "2012" va contine si piesa difuzata in premiera de Europa FM, "Copilul care alearga catre mare".» vezi articolul original


sursa:


 D.M.S.
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziTrupa Vama lanseaza albumul 2012: Am muncit 3 ani la el