Trupa Queen Åči Adam Lambert vor concerta în premierÄâ în România, pe 21 iunie 2016 musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 03 iunie 2016 , ora 16:21, de Catalina


Trupa Queen ┼či Adam Lambert vor concerta ├«n premier─â ├«n Rom├ónia, pe 21 iunie 2016
Totul a inceput in 2009 cand, in finala American Idol, Queen a concertat alaturi de Adam Lambert. A urmat o reprezentare extraordinara pe scena MTV Europe Music Awards, iar in scurt timp, inevitabilul s-a produs, iar Adam a devenit un membru nelipsit al trupei. 
Anii 2012-2013 au fost plini de concerte si show-uri tv, fiind urmati de un 2014 fabulos si plin de premii: Titlul Trupa Anului, in cadrul celei de-a 10-a editii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, ╚Öi Cea Mai Buna Trupa Live a anului, in cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock fiind doar câteva dintre cele mai importante.

Confirmarea ca Adam Lambert, Brian May si Roger Taylor au reusit sa readuca in inimile fanilor energia si amintirea legendarului Freddie Mercury a fost succesul rasunator al anului 2015. Turneul in care au bifat 10 tari de pe continentul european le-a adus un nou record: 67 de concerte sold-out in mai putin de un an.

Explozia de poularitate a trupei nu este  preconizata sa se opreasca, iar faptul de a fi „victima" acestui concert senzational este unul dintre acele lucruri pe care trebuie neaparat sa le faci intr-o viata. Numaratoarea inversa a inceput, asa ca, pregatiti-va memoria pentru o amintire de neuitat.Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziTrupa Queen ┼či Adam Lambert vor concerta ├«n premier─â ├«n Rom├ónia, pe 21 iunie 2016