Trupa Nightwish concerteaza la sfarsitul acestui an, la Romexpo, in Bucuresti musicmix.rol.ro


Adaugat: Luni, 09 noiembrie 2015 , ora 16:07, de Catalina


Trupa Nightwish concerteaza la sfarsitul acestui an, la Romexpo, in Bucuresti
Cea mai de succes trupa de power metal finlandeza, Nightwish, va pune in scena pe 10 decembrie concertul din turneul de promovare "Endless Forms Most Beautiful".
Acestia au peste 8 milioane de albume vandute si 60 de premii de aur si platina castigate, iar filme precum "The Cave" sau "Imaginaerum" au drept coloana sonora piese de-ale lor.

Nightwish vine pentru a 4-a oara in Romania, ultima oara a fost in 2009 la festivalul ARTmania, de la Sibiu. Invitatii trupei din acest turneu sunt Arch Enemy(http://www.archenemy.net/2015/) si Amorphis(http://amorphis.net/).

Biletele au fost puse în vânzare în reţelele ARTmania, mai multe detalii fiind disponibile pe www.nightwish.artmania.ro .

"Endless Forms Most Beautiful" este al 8-lea album lansat de Nightwish la sfarsitul lunii martie al acestui an si este primul lor album cu noua solista, Floor Jansen, si, de asemenea, primul album fara tobosarul Jukka Nevalainen, care a luat o pauza din activitate.

Tuomas Holopainen, compozitorul trupei a declarat ca albumul a fost inspirat de un citat celebru din "Originea specilor" scrisa de Charles Darwin : " Endless form most beautiful "- in traducere forme nenumarate dintre cele mai frumoase. 

Melodiile lor sunt unice si cunoscute in toata lumea pentru energia pe care o transmit, si dinanismul membrilor trupei pe durata concertelor, asa ca, daca sunteti fani ai muzicii rock, acest concert este de neratat.


Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziTrupa Nightwish concerteaza la sfarsitul acestui an, la Romexpo, in Bucuresti