Thalia se face frumoasa cu ventuze musicmix.rol.ro


Adaugat: Duminica, 27 decembrie 2015 , de


Thalia se face frumoasa cu ventuze
Arata neschimbata! Cantareata si actrita Thalia, "regina telenovelelor", este la fel de tanara si frumoasa ca la 20 de ani, desi a implinit varsta de 44 de ani.
Thalia se face frumoasa cu ventuze

Vedeta a dezvaluit ca secretul sau sunta"˝ ventuzele.

La averea sa de 50 milioane de dolari si a sotului sau, producatorul Tommy Mottola (67 de ani), de 200 de milioane de dolari, Thalia ar putea sa-si intretina frumusetea cu cele mai scumpe produse cosmetice si tratamente la clinici de fite. Cine s-ar fi asteptat ca diva se mentine cu banalele ventuze, un fel de borcanele ce se aplica pe piele. Vedeta spune ca acestea o ajuta sa se dezintoxice si ii dau o stare de bine. Si le pune cat se poate de des si are mereu corpul purificat datorita ventuzele. Thalia spune ca dezintoxicarea o ajuta sa nu faca riduri si sa-si mentina greutatea ideala.

ZoomIsi pune ventuze pentru a-si dezintoxica organismulFoto: AP

"Sunt tratamentele mele favorite. Dupa ce imi aplic ventuzele ma simt usoara ca un fulg", a povestit ceelbra actrita si cantareata. Iar medicii ii dau dreptate. Ventuzele dau rezultate foarte bune in caz de dureri articulare, reumatism, pneumonii, bronsite, paralizie faciala. Stimuleaza circulatia si ajuta la eliminarea celulitei si la scaderea in greutate. Pana acum, aparusera barfe ca vedeta este asa de supla pentru ca si-a scos niste coaste. Ea le-a dezmintit categoric, explicand ca ventuzele au ajutat-o mereu sa-si mentina o talie de vis. Casatorita din anul 2000 cu Mottola, Thalia are doi copii, Matthew Alejandro (4 ani) si Sabrina Saka (8 ani).

A vandut peste 25 de milioane de albume

Pe numele adevarat Ariadna ThalĂ­a Sodi Miranda, Thalia a jucat in peste 11 telenovele, intre care se numara "Maria Mercedes" (1992), "Marimar" (1994), "Maria la del Bario" (1995) si "Rosalinda" (1999). In plan muzical, a vandut peste 25 de milioane de discuri si a lansat numeroase hit-uri intre care se numara: "Piel morena" sau "Amor a la Mexicana". Albumele lansate au fost premiate cu discuri de platina in America Latina si trofee Grammy Latino si Premiile Billboard Latino.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziThalia se face frumoasa cu ventuze