Summer Well 2015 te cazeaza la acelasi hotel cu trupa Kasabian! Ce trebuie sa faci VIDEO musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 05 august 2015 , de


Summer Well 2015 te cazeaza la acelasi hotel cu trupa Kasabian! Ce trebuie sa faci VIDEO
In cele doua zile de festival, publicul roman va avea ocazia sa asculte live 10 formatii. La Summer Well 2015 vor urca pe scena trupele britanice Kasabian, Foals si The Maccaebees.
Summer Well 2015 te cazeaza la acelasi hotel cu trupa Kasabian! Ce trebuie sa faci VIDEO

Pe langa asta, doi fani au ocazia sa stea la hotel cu trupele ce vor urca pe scena festivalului.

Evenimentul are loc in acest weekend, pe 8 si 9 august. Summer Well 2015 a ajuns la a 5-a editie si va avea loc, ca in fiecare an, pe superbul Domeniu Stirbey, in Buftea,  situat la 15 km de Capitala. Portile festivalului se deschid la ora 15.00.

Summer Well 2015 iti da ocazia sa fii aproape de formatiile favorite

Prin intermediul concursului Ia"m with the band, cei care si-au luat bilete la Summer Well 2015 au ocazia sa fie se bucure de acelasi tratament ca artistii care vor urca pe scena. Castigatorul isi poate lua un prieten alaturi de care va fi cazat doua nopti la hotelul unde stau si trupele si vor acea acces in backstage. Pe langa asta, o masina te va duce de la hotel la festival, la fel ca pe formatii. Tot ce trebuie sa faci sa castigi acest concurs este sa indeplinesti trei conditii: sa ai 16 ani, sa fii client Orange si sa ai un abonament de festival. Apoi, poti completa formularul de pe site-ul oficial Summer Well 2015 si sa participi la concurs.

Summer Well 2015: Prima zi

 

Pe 8 august, fanii au ocazia sa ii asculte la Summer Well 2015 pe urmatorii artisti: Foals, The Maccabees, La Roux, Kwabs, Circa Waves. Britanici de la Foals sunt capetele de afis ale acestei zile. Trupa are la activ trei albume: "Antidotes",  "Total Life Forever" si "Holy Fire". La Summer Well 2015, fanii formatiei au ocazia sa asculte si melodii noi de pe urmatorul album, "What Went Down", care va fi lansat la 28 august.

Summer Well 2015: A doua zi

 

Trupa Kasabian va urca pe scena Summer Well 2015 pe 9 august, fiind capul de afis din ultima zi a festivalului. Britanicii au lansat cel mai recent album in 2014, intitulat "48:13". Pe langa Kasabian, publicul ii va vedea la Summer Well 2015 si pe: britanicii de la The Wombats, care au mai cantat la acest festival in editia din 2011, Jungle, Foxes si pe Sohn. Initial, in cea de-a doua zi a Summer Well 2015 era anuntat Dan Croll, insa artistul nu mai poate participa la festival, deoarece au aparut modificari neasteptate in agenda sa. Acesta a fost inlocuit de cantaretul britanic Sohn. 

Cum ajungi la Summer Well 2015

Participantii la festival pot ajunte la domeniul Stirbey cu linia de transport Summer Well 2015, care va pleca in fiecare dintre cele doua zile din statia Muzeul Taranului Roman, situata in apropiere de Piata Victoriei. Primul autobuz pleaca la 14.30, iar aceasta linie de transport va functiona pana la ora 01.00 noaptea. Plecarea de la Summer Well 2015, din Buftea, se va face din statia amenajata langa Domeniul Stirbey. Pretul unei calatorii este 3,5 lei, pentru cei care detin un portofel electronic si 7 lei dus-intors pentru cei care nu au. Durata unei calatorii este de 30 de minute, conform site-ului oficial Summer Well.

Cei care doresc, pot ajunge la Summer Well 2015 si cu masinile personale. Exitra trei trasee: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca. In Buftea sunt spatii special amenejate pentru parcare. 350 de locuri de parcare se gasesc in apropierea Domeniului Stirbey.

Biletele pentru cele doua  zile de festival Summer Well 2015 costa 239 de lei plus taxe si pot fi procurate prin aplicatia Summer Well (disponibila pe toate device-urile care au sisteme de operare Android sau iOs), din Orange Shop sau online (easytickets.ro).» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziSummer Well 2015 te cazeaza la acelasi hotel cu trupa Kasabian! Ce trebuie sa faci VIDEO