Solistul Limp Bizkit a comis-o. I-au interzis accesul la ei in tara musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 23 decembrie 2015 , de


Solistul Limp Bizkit a comis-o. I-au interzis accesul la ei in tara
Rockerul american Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, a primit o interdictie de intrare pe teritoriul Ucrainei, care va fi valabila pentru o perioada de cinci ani.
Solistul Limp Bizkit a comis-o. I-au interzis accesul la ei in tara

 

Aceasta decizie radicala a fost luata de autoritati "prin prisma interesului de a garanta securitatea acestei tari". Informatia a fost publicata de cei de la Apostrophe.com.ua acestia anuntand ca rockerul va fi persona non-grata pe teritoriul ucrainean, in contextul in care in octombrie, Fred Durst declara pentru ziarul rus Izvestia ca ar dori sa locuiasca pentru o perioada de sase luni in Peninsula Crimeea, teritoriu anexat de Federatia Rusa anul trecut.

Declaratia rockerului american a fost facuta la putin timp dupa ce autoritatile actuale din Crimeea le-au indemnat pe celebritatile din Occident sa solicite dreptul de rezidenta in aceasta regiune. Serghei Aksionov, actualul premier al Republicii Crimeea din Federatia Rusa, a vorbit despre viziunea sa despre regiunea pe care o conduce, spunand ca aceasta ar putea sa devina "noul Beverly Hills", informeaza bbc.com.

Sotia rockerului, Ksenia Beriazina, cu care artistul s-a casatorit in 2012, este originara din Crimeea.» vezi articolul original

 
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziSolistul Limp Bizkit a comis-o. I-au interzis accesul la ei in tara