Smiley intra intr-o noua afacere! musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 06 mai 2016 , de


Smiley intra intr-o noua afacere!
In februarie 2014, Smiley si Alex Velea au intrat intr-o afacere cu haine, create de Dana Budeanu, care se numea "Maidana by Fratziware". Povestea a durat putin, insa Andrei Tiberiu Maria nu a renuntat la ea, se pare, avand in vedere ca isi doreste sa intre din nou in afaceri.
Smiley intra intr-o noua afacere!

Colectia de la inceputul anului 2014 nu a avut o viata prea lunga, avand in vedere ca desi era destinata tinerilor preturile erau destul de piperate. Oricum, Smiley nu a uitat ideea si a decis, cu echipa lui de la HaHaHa Production  sa inceapa un nou proiect. Asa s-a nascut Ha Store, magazine online de haine si accesorii pentru fanii lui si ai artistilor lui de la casa lui de productie.

ZoomAșa arata tricourile lui SmileyFoto: Arhiva personala

 

S-ar parea ca de data aceasta tricourile sunt mai colorate, poarta titlurile unor piese lansate de-a lungul timpului de echipa lui si de artistii cu care lucreaza. Tot de la acest magazine onlinese pot achizitiona tricouri cu chipul desenat al lui Smiley sau alte accesorii. Smiley, ajutat de Pavel Bartos, colegul de prezentare de la "Romanii au talent", dar si de alti prieteni si colaboratori, au realizat si cateva filmulete in care, cu mult umor, fac reclama noului "Ha Store". 

 » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziSmiley intra intr-o noua afacere!