Simona Gherghe are numai de bine de spus despre spitalele din Romania musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , ora 14:38, de


Simona Gherghe are numai de bine de spus despre spitalele din Romania
Simona Gherghe, care a avut de-a face recent cu sistemul sanitar românesc, face declarații surprinzătoare care pun într-o lumină pozitivă spitalele din țara noastră, pe fondul acuzațiilor aduse sistemului din cauza decesului recent al fotbalistului Patrick Ekeng. 
Prezentatoarea TV a vorbit despre experienţa operaţiei de peritonită pe care a suferit-o recent, aceasta declarându-se mulțumită de condițiile din spital și de atenția și îngrijirea primită în Spitalul Floreasca. Faptul că a avut o operație reușită și că a fost bine primită și îngrijită în Spitalul de Urgență Floreasca, în condițiile în care Simona a fost internată și operată acolo de urgență, a determinat-o pe prezentatoarea TV să ia apărarea sistemului medical românesc,   în contextul tragediei morţii lui Patrick Ekeng, din cauza căreia toţi oamenii sunt acum revoltaţi împotriva medicilor şi a asistenţilor medicali. Simona Gherghe a postat un anunţ în care a mărturisit atitudinea cu care a fost tratată în perioada de recuperare de după operaţie.

"Am fost internată într-un spital de stat, acum vreo trei săptămâni. Operată acolo, în urgență. Dacă ar fi să mi se întâmple problema pe care am avut-o, acum, în plin scandal al dezinfectanților diluați, aș alege tot Spitalul de Urgență Floreasca. Pentru că am fost, acolo, pe cele mai bune mâini și, dacă astăzi sunt bine, e doar meritul medicilor și al asistentelor. Avem specialiști eminenți. Haideți să nu-i facem pe toți să plece din țară. Să-i ajutăm s-avem spitale că afară, aici, în țară. Și să ne ajutăm și pe noi, pacienții. Sistemul e ca un bolnav în fază terminală și, din păcate, medicii nu pot face minuni și pentru el. De noi depinde să nu mai tolerăm corupția, hoția, înșelătoria, veșnica atitudine "las' că merge și așa..." Și mi-e teamă că, pentru asta, ar trebui să încetăm să ne mai revoltam pe facebook, căci e în zadar. Trebuie să facem ceva!!! Să schimbăm mentalități și obiceiuri măcar pentru cei care sunt, acum, copii, dacă pentru noi e prea târziu... PS. Mi-e rușine că n-am ieșit în stradă, acum câteva zile... Trebuia s-o fi făcut. Și tu la fel!", a scris Simona Gherghe pe contul său de socializare, potrivit spynews.ro.
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziSimona Gherghe are numai de bine de spus despre spitalele din Romania