Shakira se ia la tranta cu cancerul, de dragul copiilor musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 10 mai 2016 , de


Shakira se ia la tranta cu cancerul, de dragul copiilor
Preocuparile frumoasei cantarețe columbiene Shakira nu include doar agenda memorabilelor sale spectacole și rolul de soție a fotbalistului catalan Gerard Piqué.
Shakira se ia la tranta cu cancerul, de dragul copiilor

A demonstrat recent acest lucru, intrand in lupta contra cancerului.

Shakira se numara, mai nou, și printre vedetele cu inima mare.

Ea a lansat o noua linie de papuși cu eșarfe personalizate, dar fara par, in incercarea de a ajuta o fundație spaniola sa infrunte cu mult mai mult succes campania desfașurata impotriva uneia dintre bolile ce macina teribil și azi corpul uman.

Așa a luat naștere nu doar o fundație in sine, ci și terapia prin joaca sau Juegaterapia.

Juegaterapia implica apariția papușilor fara par

Dupa cum sugereaza și numele, aceasta fundație se bazeaza in primul rand pe jucarii pentru a face mai ușoara viața copiilor cu cancer. Carora le va fi propusa, de acum inainte o papușa speciala, Baby Pelon, ce poarta pe cap o eșarfa, semn al efectelor chimioterapiei prin care trec cei mai mulți dintre cei ce infrunta cancerul.
Shakira nu a ezitat sa posteze pe contul sau de Twitter fotografia in care apare alaturi de un copil, cu asemenea probleme, ce ține o papușa Pelon.

Printre țelurile marturisite ale fundației spaniole, și deopotriva ale Shakirei, se numara realizarea unor gradini suspendate in spitalele spaniole in care se produce tratarea copiilor cu cancer, dar, de asemenea, și cumpararea de jucarii pentru copii din alte țari in care boala e puternic resimțita, cum ar fi Marocul.

Shakira, 39 de ani, și soțul ei, sunt impreuna de mai bine de cinci ani. Ei au impreuna doi copii, doi baieți, Milan și Sacha.

Columbianca a devenit celebra nu doar prin muzica ei, ci și prin pasiunea pentru dans 

» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziShakira se ia la tranta cu cancerul, de dragul copiilor