Sexy-moldoveanca de la Eurovision 2016, ravașitoare pe covorul roșu musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 11 mai 2016 , de


Sexy-moldoveanca de la Eurovision 2016, ravașitoare pe covorul roșu
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2016, Lidia Isac, va evolua marți, 10 mai, in prima semifinala a concursul european de muzica. Sexy-moldoveanca a "furat" prim-planul pe covorul roșu de la Stockholm, cu o apariție ravașitoare.
Sexy-moldoveanca de la Eurovision 2016, ravașitoare pe covorul roșu

Tot in aceasta seara vor concura reprezentantii a 18 tari: Croatia, Finlanda, Armenia, Grecia, Ungaria, Rusia, Olanda, San Marino, Azerbaidjan, Cipru, Malta, Bosnia si Hertegovina, Estonia, Republica Ceha, Muntenegru, Islanda si Austria.
Daca Lidia va reuși sa treaca de semifinala din aceasta seara, ea va participa in finala care va avea loc pe 14 mai 2016.
Prima semifinala a concursului Eurovision 2016 va putea fi urmarita pe internet pe site-ul oficial al organizatorilor, Eurovision.tv, incepand cu ora 22:00.

Lidia Isac a participat in acest weekend, la Stockholm, la Ceremonia oficiala de deschidere a competiției muzicale europene - Eurovision Song Contest 2016.  Reprezentanta Moldovei a fost insoțita de producatorul ei, Serghei Orlov, ținand in mana o papușa.

ZoomLidia Isac, pe covorul roșu de la Eurovision 2016foto: Eurovision

 

ZoomLidia Isac, pe covorul roșu de la Eurovision 2016foto: Eurovision

 

Din pacate, reprezentantul Romaniei, Ovidiu Anton, nu va putea intra in concurs, dupa ce țara noastra a fost exclusa din competiția Eurovision 2016, din cauza datoriei de 16.5 milioane de franci elvețieni pe care TVR o are fața de European Broadcasting Union (EBU), compania producatoare.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziSexy-moldoveanca de la Eurovision 2016, ravașitoare pe covorul roșu