Roxette lanseaza primavara aceasta un nou album musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 09 martie 2012 , de


Roxette lanseaza primavara aceasta un nou album
La doar un an de la apariția albumului Charm School, duo-ul de origine suedeza Roxette revine cu un nou material, intitulat "Travelling", ce va fi lansat luna aceasta.
Roxette lanseaza primavara aceasta un nou album

Noile piese vor putea fi ascultate live si in Romania, in cadrul concertului pe care Roxette il va susține vara aceasta la Cluj Napoca, pe 19 iulie.

"Travelling" este albumul cu numarul noua din cariera trupei și va fi lansat oficial pe 26 martie. Conceptul materialului nu este nou, ci se aseamana cu "Tourism", albumul lansat de Roxette in 1992, cand trupa calatorea foarte mult și incerca sa iși gaseasca inspiratia si echilibrul cu ajutorul fanilor devotati. Noul album contine 15 track-uri despre care membrii trupei spun ca "surprind perfect energia pozitiva pe care Roxette o primește și o ofera la randul sau in cadrul concertelor susținute dupa revenirea din 2010".
Roxette se va afla vara aceasta pentru a doua oara in Romania, concertul trupei fiind programat pentru data de 19 iulie, la Cluj Arena. Biletele sunt disponibile online pe www.MyTicket.ro, in rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum și in rețelele afiliate MyTicket.ro, prețul fiind cuprins intre 65 de lei si 250 de lei, in funcție de distanța fața de scena.» vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziRoxette lanseaza primavara aceasta un nou album