Relația Andreei Balan cu tatal copilului ei n-o sa dureze? Cine spune asta musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 13 mai 2016 , de


Relația Andreei Balan cu tatal copilului ei n-o sa dureze? Cine spune asta
Andreea Balan (31 de ani) este insarcinata in patru luni cu iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani). Artisa va trebui sa lupte daca va dori sa ajunga la un mariaj cu actualul iubit și sa-l și mențina, potrivit scriitoarei și specialistei in numerologie.
Relația Andreei Balan cu tatal copilului ei n-o sa dureze? Cine spune asta

Potrivit calculelor, Balan va avea doua casatorii și doi copii.

Andreea Balan e nascuta pe 23 iunie 1984, iar George Burcea, pe 15 ianuarie 1988. Cei doi s-au cunoscut vara trecuta și deja au planuri de nunta. Numerologia le arata insa un alt viitor decat cel pe care și l-au planificat. Carmen Harra le-a interpretat datele de naștere celor doi artiști.

"Ei doi chiar se inteleg?! Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celalalt. 7 cu 6 se bat cap in cap si inseamna o relatie foarte dificila, o relatie toxica. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea intre aceste doua numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult impreuna si nu stiu cat de mult vor rezista. E genul de relatie pentru care trebuie sa lucreze amandoi ca sa mearga. Sunt doi oameni care vad lumea diferit; sunt atat de diferiti incat e greu sa reziste in timp. Nu vad un mariaj cu acest barbat, ci doar o relatie. El e un baiat foarte bun, dar intr-o casnicie trebuie sa te potrivesti. Anul acesta nu-l prea ajuta pe el pentru ca e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucata, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin in viata daca ea vrea sa balanseze. Decizia acestei relatii ii apartine doar ei", a declarat Carmen Harra pentru ziarulring.ro.

ZoomCarmen Harra este experta in numerologieFoto: enational.ro

 

Cu toate astea, se pare ca exista o mica șansa ca relația lor sa aiba un viitor: "Unul vede ca lumea e albastra, celalalt spune ca e roz. Au nevoie de mult calm, insa ea are o cu totul perspectiva a vietii. El e un tip cuminte, de casa, ascultator. Doar daca Andreea va reusi sa il aduca si pe el la un alt nivel de spiritualitate, relatia are sanse de a rezista mai mult. El trebuie sa se integreze in gandirea si in felul ei de a fi, in dorinta ei de a explora viata sub cu totul alt aspect. Oamenii nu se inteleg, de obicei, cand viziunile lor de viata sunt complet opuse. In timp apar prea multe divergente si prea multe conflicte. Ideal ar fi ca inca de pe acum sa fie atenti sa nu ajunga in punctul critic. Trebuie sa atinga un numitor comun. Ramane de observat daca actiunile si intentiile lor se intalnesc intr-o viziune comuna. Daca el nu se muleaza dupa ea, se ajunge foarte repede la o ruptura. Compatibilitatea numerologica nu-i ajuta deloc. Daca nu lucreaza la asta, sansele lor de a ramane impreuna sunt practic zero. Ea nu va accepta nimic din ceea ce vrea el".» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziRelația Andreei Balan cu tatal copilului ei n-o sa dureze? Cine spune asta