Reacția Moculeascai dupa ce fiica sa i-a contestat pozele nud musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 11 mai 2016 , de


Reacția Moculeascai dupa ce fiica sa i-a contestat pozele nud
Viața Nidiei Moculescu (26 de ani) a fost din nou data peste cap de mama sa, Mariana, dupa ce pozele deocheate cu fosta soției a compozitorului Horia Moculescu au fost facute publice de Cristi Marin, fostul ei iubit.
Reacția Moculeascai dupa ce fiica sa i-a contestat pozele nud

Deși susține ca o iubește pe Nidia ca pe ochii din cap, Mariana are cateva cuvinte grele de spus la adresa fiicei sale.

"Eu cred ca mama l-a iubit foarte mult pe tata, in ciuda acestei nebunii. Cred ca s-a considerat in competiție cu mine, considerand ca il pierde pe tata. E actrița, știe sa-și joace rolul, mai puțin pe cel de mama. Nu era pregatita sa aiba un copil la o varsta frageda. Cand eram mica, ma batea fara motiv, doar pentru ca semanam cu tata", a spus Nidia in platoul de la WOWbiz.

Intrebata de unde și-a atras ura celei care i-a dat viața, Nidia a spus scurt: "Nu faceam nimic, doar semanam cu tata."

Mariana Moculescu a fost intrebata de cei de la emsiunea mondena de la Kanal D despre relația cu fiica sa și despre ce crede despre Nidia. Subtil, Moculeasca a spus ca fata ei de 26 de ani ar consuma droguri pentru a rezista alaturi de tatal sau: "E foarte slaba, nu-mi place cum arata, nu vreau sa vorbesc despre droguri acum. Simt ca Nidia ar trebui sa foloseasca substanțe chimice pentru a trai in casa aceea din care eu am fugit. Nidia a obosit de mult. Nimeni nu a facut nimic pentru ea. Cred ca i-a fost indus un discurs impotriva mea de catre tatal ei."

Mariana i-a facut plangere penala fiicei

"Mama mea face plangeri penale tuturor. M-a acuzat la DIICOT ca fac trafic și consum cocaina, dar nu am fost urmarita penal, deci nu asta faceam. Ca orice copil, am incercat diverse, dar nu sunt in niciun caz dependenta de droguri", a declarat Nidia in fața prezentatorilor emisiunii.

Ce relație are Nidia cu tatal ei

ZoomNidia il iubește extrordinar de mult pe tatal sauFoto: arhiva personala

 

Deși Mariana Moculescu spune mereu ca Nidia traiește o viața de coșmar alaturi de Horia Moculescu, tanara o contrazice pe deplin: "Am o relație extraordinara cu tata. Este omul langa care am trait momente unice. Este omul cu care ma sfatuiesc cand vine vorba de relații și care ma ajuta zi de zi, ma cearta cand trebuie sa ma certe. Tata nu mi-a spus niciodata niciun cuvant urat despre maica-mea. Niciunul", a incercat fata sa clarifice lucrurile.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziReacția Moculeascai dupa ce fiica sa i-a contestat pozele nud