PROGRAM ÈśI REGULI DE ACCES PENTRU CONCERTUL ENRIQUE IGLESIAS musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 10 mai 2016 , ora 14:17, de Catalina


PROGRAM ╚śI REGULI DE ACCES PENTRU CONCERTUL ENRIQUE IGLESIAS
Joi, 12 mai, ENRIQUE IGLESIAS va concerta la Romexpo, începând cu ora 20:00. Fanii starului latino vor avea ╚Öansa de a asculta live cele mai cunoscute melodii, în cadrul evenimentului ce face parte din turneul interna╚Ťional SEX AND LOVE. 
Având în vedere faptul c─â au mai r─âmas doar dou─â zile pân─â la acest concert, organizatorii le recomand─â tuturor spectatorilor s─â consulte programul ╚Öi regulile privind accesul la eveniment. 

Accesul publicului în Pavilionul Central Romexpo va fi permis începând cu ora 18:00. Biletele vor fi procesate la intrarea principal─â, central─â. Tot aici va fi organizat ╚Öi accesul special pentru scaunele cu rotile. Ie╚Öirea din perimetrul evenimentului nu este permis─â, mai exact, ie╚Öirea din incinta Pavilionului Central ╚Öi spa╚Ťiilor adiacente amenajate va atrage dup─â sine invalidarea biletelor. Prin urmare, publicul este rugat s─â se preg─âteasc─â dinainte de a trece de por╚Ťile de acces pentru cele doua ore dedicate evenimentului. Din motive de securitate, participan╚Ťii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.

Toti spectatorii, indiferent de vârst─â, trebuie s─â prezinte un bilet valid. Participan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â verifice integritatea ╚Öi validitatea biletelor achizi╚Ťionate în momentul recep╚Ťiei, reclama╚Ťiile ulterioare nefiind acceptate. În situa╚Ťia în care evenimentul nu va fi declarat Sold-Out înainte de data desf─â╚Öur─ârii, la intrarea principal─â vor fi disponibile spre vânzare bilete, în limita locurilor disponibile.

În cadrul evenimentului vor fi amenajate trei zone de acces ╚Öi ╚Öase ie╚Öiri de urgen╚Ť─â, marcate corespunz─âtor. Participan╚Ťii la eveniment sunt ruga╚Ťi s─â respecte m─âsurile de ap─ârare împotriva incendiilor stabilite de organizatori ╚Öi s─â urmeze instruc╚Ťiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgen╚Ť─â.

Este permis accesul cu binocluri în zona tribunelor, c─â╚Öti sau alte mijloace de protec╚Ťie auditiv─â, camere foto compacte, lan╚Ťuri de portofel cu greutatea mai mic─â de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice, cu excep╚Ťia celor care pot fi considerate obiecte contondente, telefoane mobile, pancarte din hartie sau pânz─â dedicate conceptului de eveniment ╚Öi f─âr─â be╚Ťe.

Este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective deta╚Öabile, trepiede, blitzuri, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticl─â, metal, plastic, sticle, alcool sau alte b─âuturi ╚Öi alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, materiale inflamabile, c─ârucioare pentru copii, bannere sus╚Ťinute de be╚Ťe, umbrele, scaune, lan╚Ťuri, animale de companie, substan╚Ťe interzise prin lege, medicamente neînso╚Ťite de re╚Ťetele oficiale. Înc─âlcarea acestor prevederi, precum ╚Öi orice form─â de comportament violent pot atrage restric╚Ťionarea sau chiar interzicerea accesului în loca╚Ťia concertelor. Fiecare participant este r─âspunz─âtor pentru pagubele provocate. 

Organizatorii vor oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: bere ╚Öi b─âuturi r─âcoritoare sau snacks-uri si vor putea fi achitate cu numerar. În incinta Pavilionului Central ╚Öi a spa╚Ťiilor amenajate de organizator nu exista bancomate, iar pentru c─â publicul nu poate p─âr─âsi loca╚Ťia în timpul concertelor, organizatorii recomand─â acestora s─â ╚Ťin─â cont ╚Öi de aceste aspecte.

Recomand─âm participan╚Ťilor la eveniment s─â nu se prezinte la accesul în loca╚Ťie cu rucsacuri, bagaje sau gen╚Ťi voluminoase, acestea nefiind permise.

Va fi permis─â fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile ╚Öi f─âr─â a folosi blitzul ╚Öi nici modul filmare. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica ╚Öi clarifica posibilele neîn╚Ťelegeri ale restric╚Ťiilor impuse. Camerele video ╚Öi orice alte metode de înregistrare video sau audio sunt strict interzise.

Fumatul ╚Öi focul deschis este interzis  în interiorul Pavilionului Central Romexpo, motiv pentru care organizatorii vor pune la dispozi╚Ťia participan╚Ťilor un spa╚Ťiu de fumat dedicat, în dreptul fiec─ârei por╚Ťi de acces în loca╚Ťie. În timpul derul─ârii evenimentului, publicul are acces în afara Pavilionului doar în zona special─â pentru fum─âtori ╚Öi în cea a toaletelor suplimentare. 

Dac─â observa╚Ťi incidente v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi organizatorilor sau reprezentan╚Ťilor acestora, ace╚Ötia fiind la dispozi╚Ťia dumneavoastr─â pentru a v─â men╚Ťine buna dispozi╚Ťie ╚Öi a evita momentele nepl─âcute. Publicul este rugat s─â î╚Öi supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi. Pe timpul derul─ârii evenimentului va fi asigurat─â asisten╚Ťa medical─â de urgen╚Ť─â ╚Öi prim-ajutor. În cazul în care nu v─â pute╚Ťi deplasa, adresa╚Ťi-v─â unui reprezentant al organizatorilor.

Parcarea B din complexul Romexpo cu intrare din Bulevardul Expozi╚Ťiei va fi deschis─â pentru spectatori, contra cost, , în limita locurilor disponibile. Biletul de acces presupune un singur acces în Pavilionul Central Romexpo, prin urmare nu este permis─â ie╚Öirea din Pavilionul Central pân─â la autoturismele personale ╚Öi retur. Pentru a evita supraaglomerarea zonei, recomandarea general valabil─â este de a nu folosi autoturismele proprii ci mijloacele de transport comun. 
Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPROGRAM ╚śI REGULI DE ACCES PENTRU CONCERTUL ENRIQUE IGLESIAS