Prince, ultimele zile de viața. Nu a inchis un ochi timp de 154 de ore musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 26 aprilie 2016 , de


Prince, ultimele zile de viața. Nu a inchis un ochi timp de 154 de ore
Vestea ca Prince a fost gasit mort la reședința sa din Minnesota a indoliat o lume intreaga. Fie ca au fost fani sau nu, vedete și oameni obișnuiți au plans moartea fulgeratoare, la doar 57 de ani, a megastarului.
Prince, ultimele zile de viața. Nu a inchis un ochi timp de 154 de ore

Deși a fost deja incinerat, noi detalii ies la iveala cu privire la ultimele zile de viața ale celui care a facut o planeta sa fredoneze "Purple Rain" sau "Cream".

S-au speculat multe, printre care și dependența de droguri. Un alt motiv care ar fi dus la decesul cantarețului poate fi epuizarea. Cumnatul sau, Maurice Phillips, soțul surorii artistului, a declarat pentru presa internaționala ca Prince nu a inchis un ochi timp de 154 de ore. Așadar, artistul a lucrat mai mult de 6 zile fara intrerupere, informeaza The Independent.

Mai mult, un angajat al unui magazin de muzica din Minneapolis, orașul natal al solistului, a dezvaluit ca Prince a trecut pragul magazinului cu doar o zi inainte de a fi dus de urgența la spital, cand avionul sau a fost nevoit sa realizeze o aterizare de urgența. Superstarul nu arata ca de obicei, ci era palid și slabit.

Cine a fost Prince

Prince Rogers Nelson (7 iunie 1958 - 21 aprilie 2016), cunoscut publicului cu numele de scena Prince, a fost unul dintre cei mai mari cantareți și compozitori americani timp de trei decenii. Muzica sa era o combinație de rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, jazz și pop. Nascut in Minneapolis (Minnesota), Prince a compus primul sau cantec la varsta de 7 ani. Albumul sau de debut a fost For You și a fost lansat in anul 1978. Prince a caștigat discul de platina datorita single-urilor "Why You Wanna Treat Me So Bad?" și "I Wanna Be Your Lover".

 

 » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPrince, ultimele zile de viața. Nu a inchis un ochi timp de 154 de ore