Prince, diagnosticat cu SIDA inainte sa moara? musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 28 aprilie 2016 , de


Prince, diagnosticat cu SIDA inainte sa moara?
Vestea morții megastarului Prince a indoliat o lume intreaga. 21 aprilie a fost ziua in care cantarețul a fost gasit mort in liftul reședinței sale din Minnesota.
Prince, diagnosticat cu SIDA inainte sa moara?

De atunci și pana astazi nu s-a aflat cauza oficiala a decesului, dar s-au speculat mai multe variante, printre care și consumul de droguri.

Deși Prince a fost deja incinerat, lumea nu este inca lamurita cu privire la ce i-a provocat moartea solistului și inca se probeaza mai multe aspecte.

Potrivit presei din America, citata de The Mirror, Prince ar fi fost diagnosticat cu SIDA chiar cu cateva saptamani inainte sa moara și era chiar pregatit sa-și ia adio de la viața. Mai mult, artistul ar fi fost dependent de medicamente pentru HIV de ani și ani.

"Doctorii i-au spus lui Prince ca temperatura corporala ii scazuse mai mult decat normal și ca ii lipsea fierul din organism, ceea ce l-a facut sa fie slabit și dezorientat. Manca rareori", a declarat sursa citata de presa internaționala.

Prince a fost ultima data fotografiat la o farmacie din apropierea casei sale, cu doar cateva ore inainte de a muri. Deși nu a fost facuta publica lista pastilelor luate de Prince, unul dintre angajații farmaciei au spus ca a observat ca medicamentele erau straine și ca ar fi folosite pentru a contracara virusul HIV. 

Cine a fost Prince

Prince Rogers Nelson (7 iunie 1958 - 21 aprilie 2016), cunoscut publicului cu numele de scena Prince, a fost unul dintre cei mai mari cantareți și compozitori americani timp de trei decenii. Muzica sa era o combinație de rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, jazz și pop. Nascut in Minneapolis (Minnesota), Prince a compus primul sau cantec la varsta de 7 ani. Albumul sau de debut a fost For You și a fost lansat in anul 1978. Prince a caștigat discul de platina datorita single-urilor "Why You Wanna Treat Me So Bad?" și "I Wanna Be Your Lover".» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPrince, diagnosticat cu SIDA inainte sa moara?