Primele imagini cu fiica nou-nascuta a Alinei Sorescu musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 28 aprilie 2016 , de


Primele imagini cu fiica nou-nascuta a Alinei Sorescu
Alina Sorescu (29 de ani) a devenit mama pentru a doua oara in urma cu fix o saptamana, in 20 aprilie, cand a adus-o pe lume pe micuța Ana Raisa Ciucu.
Primele imagini cu fiica nou-nascuta a Alinei Sorescu

Bebelușul a avut 3,3 kilograme la naștere și 50 de centimetri lungime, primind nota maxima din partea medicilor de la maternitatea privata unde a venit pe lume.

Miercuri (27 aprilie), Alina Sorescu și Alex Ciucu au dus-o pe micuța lor acasa. Cei doi au prezentat-o in exclusivitate la "Teo Show" pe Ana Raisa, la doar o saptamana de la naștere.

ZoomMicuța Ana Raisa Ciucu a fost externata la o saptamana de la naștereFoto: captura video Teo Show

 

Parinții sunt foarte fericiți ca alaturi de Elena Carolina (2 ani și trei luni), prima lor fiica, o pot aduce și pe Ana Raisa și astfel pot petrece Sarbatorile Pascale in patru. "Am nascut prin cezariana, dar contracțiile s-au declanșat in mod normal, așa ca pot spune ca a venit cand a vrut ea. Sunt fericita ca vom petrece Paștele cu toții", a spus Alina, mandra ca micuța ii seamana. "Mi se pare ca Ana Raisa seamana mai mult cu mine, mi-am luat revanșa, caci Elena Carolina este tati intreaga. Carolina ne-a vizitat, striga de zor mami-bebe", a mai adaugat proaspata mamica.

ZoomCarolina a devenit sora mai mareFoto: captura video Teo Show

 

La botez nu s-au gandit inca, intrucat principala grija a Alinei și a soțului ei este sa se obișnuiasca cu viața in patru și sa treaca cu bine de prima noapte in aceasta formula.

ZoomAlina și Alex sunt parinții a doua fetițeFoto: Caps

» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPrimele imagini cu fiica nou-nascuta a Alinei Sorescu