Prima reactie a Paulei si a lui Ovi, dupa ce au aflat rezultatul votului! Eurovisionul nu mai e de mult musicmix.rol.ro


Adaugat: Luni, 12 mai 2014 , de


Prima reactie a Paulei si a lui Ovi, dupa ce au aflat rezultatul votului! "Eurovisionul nu mai e de mult"
Cu toate ca au avut o evolutie impecabila, Paula Seling si Ovi s-au clasat abia pe locul al 12-lea la Eurovision-ul de anul acesta. Dezamagirea se poate citi cu usurinta in mesajul celor doi.
Prima reactie a Paulei si a lui Ovi, dupa ce au aflat rezultatul votului!

Desi au fost foarte multumiti de modul in care s-au prezentat la concursul de anul acesta de la Copenhaga, Paula Seling si Ovi nu au reusit sa obtina un loc macar printre primii zece clasati. In timp ce castigatoarea Austria a adunat maximul de punctaj de la foarte multe state, Romania a primit 12 puncte doar din partea Republicii Moldova.

Odata ce statele intrau in direct pentru a vota, Paula si Ovi erau tot mai dezamagiti de rezultat.

"In legatura cu rezultatul, asta este. Noi am facut tot ce am putut si nu avem ce sa ne reprosam. Felicitari Austriei ! A avut o piesa buna si un produs de care se pare ca Europa avut nevoie anul acesta. Eurovisionul nu mai e demult doar un concurs muzical!”, a transmis sotul Paulei, Radu Bucura, din partea celor doi concurenti.

A castigat Austria

Austria se pare ca a tras o carte castigatoare anul acesta la Eurovision. A mizat pe infatisarea iesita din comun dar si pe glasul transsexualului Conchita Wurst si a castigat concursul.

Desi incearca sa arate ca o femeie, Wurst isi lasa intotdeauna o barba proeminenta. In varsta de 24 de ani, Tom Neuwirth, asa cum il cheama in buletin, spune ca si-a ales acest alter ego pentru ca este distractiv si isi poate trai toate fanteziile.

R.O.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPrima reactie a Paulei si a lui Ovi, dupa ce au aflat rezultatul votului! "Eurovisionul nu mai e de mult"