Prima DECLARAÈÜIE despre SIMONA Halep: Ce spune Smiley despre relatia lor musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 11 mai 2016 , ora 10:38, de


Prima DECLARAȚIE despre SIMONA Halep: Ce spune Smiley despre relatia lor
Smiley a rupt într-un final t─âcerea cu privire la natura rela╚Ťiei pe care o are cu Simona Halep, dup─â foarte multe specula╚Ťii pe acest subiect.
Dup─â cum mul╚Ťi suspectau, cei doi sunt doar amici, interpretul declarându-se surprins de toate zvonurile care au ap─ârut în leg─âtur─â cu el ╚Öi cu Halep ╚Öi de faptul c─â majoritatea îi vedea deja cupla╚Ťi. 

Astfel c─â muzicianul s-a hot─ârât s─â clarifice lucrurile, dup─â cum urmeaz─â: „Nu am niciun fel de leg─âtur─â romantic─â cu Simona Halep. Ne-am v─âzut de dou─â ori în via┼úa noastr─â: o dat─â la un antrenament de-al ei ┼či o dat─â la un meci. M-a surprins c─â s-a scris despre asta ┼či c─â s-a f─âcut o leg─âtur─â între asta, dar pe mine nu m-a întrebat nimeni. Ultima dat─â am plâns anul trecut. Nu-mi place c─â oamenii au început s─â caute doar senza┼úionalul ┼či nu senza┼úionalul la modul extraordinar, ci cel pe care-l putem bârfi la col┼úul blocului. Mi se pare c─â dac─â nu exist─â ceva de genul, nu mai e interesant”, a declarat Smiley la Antena 1.
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPrima DECLARAȚIE despre SIMONA Halep: Ce spune Smiley despre relatia lor