Preturile albumelor lui Whitney Houston in format digital au explodat! musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 15 februarie 2012 , de


Preturile albumelor lui Whitney Houston in format digital au explodat!
Fanii au fost indurerati de moartea neasteptata a artistei, dar cand au vrut sa cumpere online albumele lui Whitney Houston, au fost surprinsi de preturile ridicate.
Preturile albumelor lui Whitney Houston in format digital au explodat!


In Marea Britanie, albumul "The Ultimate Collection" din 2007 costa acum intre 5 si 8 lire. In Statele Unite, preturile sunt si mai mari: colectia "Greatest Hits" costa 15 dolari pe site-urile Amazon (sectiunea mp3) si iTunes.

Matt Brian, de la Next Web, si Josh Halliday, de la The Guardian au urmarit indeaproape evolutia preturilor pentru albumele lui Whitney Houston dupa decesul artistei.

De asemenea, Halliday a constatat ca Sony Music a marit pretul pentru colectia de hituri "The Ultimate Collection" la numai 12 ore de la moartea lui Houston. Se pare ca aceasta decizie a avut un efect tip domino, pentru ca iTunes si alti retaileri au crescut si ei preturile.

Conform Digital Spy, consumatorii au constatat schimbari bruste ale preturilor: in doar 30 de minute, pretul unui album a crescut de la 4,74 dolari pana la 12,62 dolari.

"Costurile de baza nu s-au schimbat pentru niciun album al lui Whitney Houston. In consecinta, retailerii sunt responsabili pentru valul de scumpiri, nu cei de la Sony", a declarat Tom Dolan, directorul CDQuest.com.

Reprezentantii Sony au refuzat sa comenteze informatiile publicate.» vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPreturile albumelor lui Whitney Houston in format digital au explodat!