Pixee Fox, femeia cu talie minuscula si sani imensi, in Romania musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 15 decembrie 2015 , de


Pixee Fox, femeia cu talie minuscula si sani imensi, in Romania
Dorinta de a semana cu un personaj de desene animate celebru (Jessica Rabbit) a facut-o de Pixee Fox (25 de ani) sa indure enorm de multe operatii estetice, operatii ce s-au ridicat la costuri exorbitante.
Pixee Fox, femeia cu talie minuscula si sani imensi, in Romania

Aproape 120.000 de dolari au fost investiti de fostul electrician suedez, stabilit acum in Statele Unite ale Americii.

Cu o talie incredibil de mica, sani imensi si cu o fata ca de papusa, Pixee Fox pare desprinsa dintr-un desen animat. Tanara de 25 de ani, originara din Suedia a venit in Romania si a fost invitata lui Madalin Ionescu la Kanal D. Tanara a vorbit despre operatiile estetice de peste 100.000 de dolari pe care si le-a facut in ultimii doi ani.

ZoomPixee a investit aproape 120.000 de dolari in operatii esteticeFoto Captura Kanal D

Cea mai socanta operatie, cea pentru care a intrat in gura presei de peste ocean a fost cea de extirpare a coastelor. Tanara care acum locuieste in Carolina de Nord si-a scos 6 coaste pentru a dobandi o talie de 35 de cm. Acesta operatie, are un rezultat spectaculos intr-adevar, dar vine si cu un risc imens. Tanara a povestit ca in cazul unui accident este foarte posibil sa moara. "Dupa operatie sunt multe lucruri pe care nu le mai pot face. Merg la sala, pot sa mananc aproape orice, dar sunt multe alte riscuri la care m-am expus. In cazul unui accident auto cel mai probabil voi muri, pentru ca organele mele interne nu mai sunt protejate si impactul nu va putea fi atenuat", a povestit Pixee Fox.

Transformarea uluitoare a lui Pixee Fox

 » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPixee Fox, femeia cu talie minuscula si sani imensi, in Romania