Pazea, fetelor! Cei mai tari barbati vor canta in Romania musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 07 ianuarie 2015 , de


Pazea, fetelor! Cei mai tari barbati vor canta in Romania
Doamnele si domnisoarele din intreaga tara au motive de bucurie! In 2015, pe marile scene din Capitala vor canta artisti unu si unu. Click! iti spune unde, cand si cat te costa sa-i asculti live.
Pazea, fetelor! Cei mai tari barbati vor canta in Romania

Toto Cutugno

Cel mai iubit artist italian isi va incanta din nou fanii la 27 februarie, la Sala Palatului, intr-un show unic, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti. Biletele costa intre 100 si 500 de lei. 

Joaquín Cortés

"Regele flamencoului" va face show tot la Sala Palatului, alaturi de cei mai buni dansatori ai Spaniei. Spectacolul are loc pe 15 martie, iar biletele costa intre 125 de lei si 350 de lei.

David Bisbal

A promis ca va reveni si se tine de cuvant. Latino loverul care a cucerit milioane de oameni cu vocea sa canta in 18 martie, la Sala Palatului. Biletele costa intre 80 si 395 de lei. 

Richard Clayderman

Unul dintre cei mai faimosi pianisti, revine la Bucuresti, in 26 martie, cu spectacolul "From Paris with Love". Concertul are loc la Sala Palatului, iar biletele costa intre 95 si 400 de lei. 

Marc Anthony

Unul dintre cei mai asteptati artisti va urca pe scena la Romexpo, la finalul lunii martie, pe 31. Biletele costa intre 220 si 870 de lei. 

André Rieu

Nu unul, ci cinci concerte va sustine violonistul André Rieu in Piata Constitutiei. Primul concert are loc la 6 iunie, iar urmatoarele patru in perioada 11 - 14 iunie. Biletele costa intre 172 si 864 de lei.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziPazea, fetelor! Cei mai tari barbati vor canta in Romania