Ovidiu Anton mai are o șansa la Eurovision! musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 06 mai 2016 , de


Ovidiu Anton mai are o șansa la Eurovision!
El n-a incetat sa spere ca va ajunge la Eurovisionul din Suedia, de la Stockholm, cu piesa "Moment of Silence", și iata ca se intrevede luminița de la capatul tunelului.
Ovidiu Anton mai are o șansa la Eurovision!

Soarta lui Ovidiu Anton (35 de ani) se va decide vineri, cand șefa EBU (European Broadcasting Union), Ingrid Deltenre, vine la București pentru o intalnire fața in fața cu ministrul finantelor, Anca Dragu, conducerea TVR si presedintii Comisiilor de cultura din Parlament. Subiectul intrevederii este, desigur, datoria de 16 milioane de franci elvețieni, pe care TVR o are la EBU din 2007 și care este motivul principal pentru care Romania a fost exclusa anul acesta de la Eurovision.

ZoomOvidiu Anton

Ținand cont ca decizia a facut valva internaționala, dar și ca insași șefa EBU vine la București, exista voci care spun ca ziua de azi ar putea fi cu noroc pentru Anton și ca se va gasit o soluție in favoarea lui. Solistul ar trebui sa urce pe scena in semifinala din 12 mai, finala fiind programata doua zile mai tarziu. Altfel, Dan Manoliu, șeful Departamentului Divertisment din TVR, rasucește cuțitul in rana. El a pus pe Facebook fotografii cu grafica show-ului pe care Ovidiu ar fi trebuit sa-l prezinte pe scena de la Eurovision. Totul arata spectaculos.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziOvidiu Anton mai are o șansa la Eurovision!