Oana Roman isi vinde apartamentul ca sa-i plateasca datoriile mamei musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 10 mai 2016 , de


Oana Roman isi vinde apartamentul ca sa-i plateasca datoriile mamei
Problemele finaciare ale fostei sotii a lui Petre Roman sunt acum gestionate de mezina familiei. Oana Roman si-a pus apartamentul de lux in vanzare ca sa-i poata achita datoriile Mioarei Roman catre RA-APPS.
Oana Roman isi vinde apartamentul ca sa-i plateasca datoriile mamei

Ea apare pe lista celor mai mari datornici din categoria persoanelor fizice, pentru vila de 366 de metri patrati.

Dupa ce si-a pus la zid tatal ca nu ii pasa de fosta nevasta si nici de datoriile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului din cauza locuintei de la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), Oana Roman se vede nevoita sa ia masuri la propriu pentru a o lasa pe mama ei sa-si traiasca linistita batranetea. Vedeta tv si-a scos la vanzare aparatmentul pe care il detine intr-un compley rezidential si cere pe el 165.000 de euro cu aproape toata dotarile incluse.

ZoomOana Roman este casatorita cu Marius Elisei si au impreuna o fetitafoto: arhiva personala

"Este un pret real, fata de cat am investit eu in el. Pentru un apartament de bloc, este foarte mare. Are 105 metri patrato locuibili, si aproximativ 118 metri patrati construiti. beneficiaza de o terasa spatioasa si o mica gradina, dar si o boxa. Numai sufrageria are 42 de metri patrati. De asemenea, bucataria este foarte spatioasa. Are doua bai, una cu cabina de dus, si un dressing. Avem nevoie de o loucinta mult mai mare, pentru ca Isabela creste si pe de alta parte vreau sa-i platesc si mamei din datorii. Nu o sa iau cu mine decat mobila d ebirou pe care o am mostenire de la bunica mea, canapeaua si paturile, in rest las totul", a declarat Oana Roman la Antena Stars. Apartamentul se afla in zona Lacul Tei dintr-un complex rezidential dotat cu paza, in apropierea unui club de fite.  

Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara Roman, este cel mai mare datornic fata de RA-APPS, din categoria persoanelor fizice, pentru vila in care locuieste si in prezent, cu un debit de peste 1,4 milioane lei, in cazul acesteia fiind calculata si cea mai mare chirie lunara, de peste 6.000 euro.

Pentru vila cu sapte camere si doua camere de serviciu, in suprafata utila de 366 metri patrati, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a calculat o chirie lunara, inclusiv pentru dotari, de 6.205 euro, datoria totala acumulata, pentru care a fost initiata o actiune in instanta, depasind 1,43 milioane lei.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziOana Roman isi vinde apartamentul ca sa-i plateasca datoriile mamei