Noul videoclip al Antoniei va fi incendiar! Iata primele imagini musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 28 octombrie 2015 , de


Noul videoclip al Antoniei va fi incendiar! Iata primele imagini
De ceva timp, pregatește un proiect muzical care promite sa fie hitul sezonului. Noul videoclip al Antoniei (26 de ani) a strans deja peste 9.000 de aprecieri din partea fanilor, chiar daca vedeta inca nu l-a lansat in totalitate, insa le-a oferit celor care o urmaresc pe rețelele sociale o mica "mostra" din ceea ce urmeaza sa apara in curand.
Noul videoclip al Antoniei va fi incendiar! Iata primele imagini

In noul videoclip al Antoniei, frumoasa blondina este imbracata sumar, intr-un echipament de sport. Imaginile care aproape ca ii lasa nurii la vedere au facut inconjurul internetului. Publicat pe o rețea sociala, videoclipul a fost vazut de peste 260.000 de persoane și distribuit de nu mai puțin de 168 de fani.

O "mostra" din noul videoclip al Antoniei a fost publicata de vedeta pe profilul personal de pe Facebook. Aceasta a vrut sa le arate fanilor o mica parte din ceea ce urmeaza sa lanseze, melodia "#DreamAboutMyFace", insoțita de imagini incendiare cu ea, la sala de sport, dupa cum se vede in primele imagini.

"Abia aștept!", "Cand putem asculta toata piesa?" și "Cand apare?" sunt numai cateva dintre comentariile primite de vedeta din parte fanilor, nerabdatori sa asculte cea mai noua melodie a ei. Antonia nu a dezvaluit data la care va da drumul videoclipului integral, insa a dat un indiciu: "Inca puțin și veți asculta single-ul meu", a scris ea.

Noul videoclip al Antoniei: Vedeta, platita pentru simpla prezența

Deși noul videoclip al Antoniei promite sa-i aduca un profit generos artistei, aceasta nu se bazeaza exclusiv pe banii care vin din proiectele muzicale. Vedeta este foarte bine platita și pentru simpla prezența, sau, mai exact, pentru imaginea de femeie frumoasa.

"Antonia este o femeie frumoasa și destul de vanata de cei care iși lanseaza saloane sau iși inaugureaza afaceri in domeniul frumuseții, al modei și nu numai. Pentru ca primește des astfel de solicitari la care trebuie doar sa se pozeze la panou, și suma solicitata este pe masura: 2.000 de euro. Cine-și permite, o are ca invitat pe Antonia, iar de foarte multe ori, patronii platesc aceasta suma pentru » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziNoul videoclip al Antoniei va fi incendiar! Iata primele imagini