Nicoleta Nuca Èi-a pus un decolteu de infarct pentru Banica jr. musicmix.rol.ro


Adaugat: Sambata, 12 decembrie 2015 , de


Nicoleta Nuca și-a pus un decolteu de infarct pentru Banica jr.
Pentru al 14-lea an consecutiv, Ștefan Banica jr. a deschis vineri (11 decembrie) seria concertelor speciale de Craciun, la Sala Palatului. Pana la 19.
Nicoleta Nuca și-a pus un decolteu de infarct pentru Banica jr.

30 cand a inceput spectacolul, sala s-a umplut pana la refuz. Astfel, peste 4.000 de spectatori au fredonat cantecele artistului.

In deschiderea primului concert de Craciun de anul acesta, baletul lui Edy Stancu a oferit publicului un moment incredibil. Așa ca Ștefan Banica jr. a intrat pe scena de la Sala Palatului in aplauze asurzitoare. Artistul a inceput show-ul transmițand un mesaj emoționant fanilor, apoi a cantat, "in duet" cu tatal sau, regratatul Ștefan Banica, melodia "Cum am putut sa te iubesc"

Nicoleta Nuca a imbracat o rochie foarte provocatoare pentru duetul cu Ștefan Banica jr.

ZoomNicoleta Nuca a urcat pe scena de la Sala Palatului, in deschiderea primului concert de Craciun oferit de Ștefan Banica jr. in 2015foto: Click!

 

Primele imagini din timpul concertului  Seria concertelor de Craciun este deja tradiție in Romania, de 14 ani incoacefoto: Click! Sala Palatului era arhiplina. Peste 4.000 de spectatori au fredonat piesele cantate de Ștefan Banica jr. și invitații saifoto: Click! Ștefan Canica jr a facut duet și cu Nicoleta Nuca și Alexandra Crișan, ambele foste concurente "X-Factor"foto: Click! Explozie de lumini pe scena concertului de Craciun dat de Ștefan Banica jr. la Sala Palatuluifoto: Click! In timpul concertului, Ștefan Banica. jr a dialogat de mai multe ori cu fanii saifoto: Click! Cristi Minculescu și Paul Ciuci au cantat alaturi de Ștefan Banica jr. și au ridicat publicul de la Sala Palatului in picioarefoto: Click!

Maximize

1/6

 

Pe scena alaturi de solist au urcat mai multe vedete, una dintre cele mai aplaudate fiind Nicoleta Nuca (21 de ani). Artista care a devenit celebra pentru hiturile "Nu sunt" și "Adevar sau minciuna" a avut o evoluție uimitoare intr-un an. In 2014 pe vremea asta era in public la același spectacol oferit de Banica jr. și nici nu banuia ca dupa numai 12 luni va urca și ea pe aceeași scena, alaturi de solist.

Din 2002 pana in prezent, Ștefan Banica jr. a susținut peste 50 de concerte de Craciun. Anul acesta a programat doar doua reprezentanții, la 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului, cu incepere de la 19.30.

Imagini de senzație cu Nicoleta Nuca din 2014, cand era doar spectator la concertele lui Banica jr.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziNicoleta Nuca și-a pus un decolteu de infarct pentru Banica jr.