Motivul halucinant pentru care ANGELINA JOLIE a ajuns piele Åči os musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 06 mai 2016 , ora 19:48, de Catalina


Motivul halucinant pentru care ANGELINA JOLIE a ajuns piele ┼či os
Apari┼úiile Angelinei Jolie pe covorul ro┼ču au fost mereu înso┼úite de ┼úipete de admira┼úie ┼či oftaturi de invidie. Îns─â acum,  silueta ei scheletic─â a generat doar priviri comp─âtimitoare. Actri┼úa a ajuns s─â cânt─âreasc─â 37 de kilograme, ar─âtând mai slab─â decât a fost ea vreodat─â.
Conform hollywoodlife.com, motivul pentru care celebra actri┼ú─â ar fi ajuns s─â cânt─âreasc─â atât de pu┼úin, ar fi infidelitatea so┼úului ei, Brad Pitt. Actri┼úa, în vârst─â de 40 de ani, a avut întotdeauna o siluet─â filiform─â, îns─â acum Angelina a ajuns piele ┼či os, presupusa idil─â a so┼úului ei cu Marion Cotillard, ar fi cauza care a dus la aceast─â sl─âbire dramatic─â.

Cei din jurul ei sunt îngrijora┼úi de starea vedetei, aceasta fumeaz─â foarte mult toat─â ziua ┼či noaptea bea vin. "E atât de fragil─â ┼či supt─â", a declarat un apropiat al Angelinei.

Brad se preocup─â foarte mult de so┼úia sa, încearc─â s─â petreac─â cât mai mult timp împreun─â, declarând c─â a încercat s─â o duc─â la o clinic─â de dezintoxicare, pentru a o ajuta, îns─â aceasta nu accept─â nimic din partea lui.

Se zvone┼čte c─â Brad Pitt ar fi avut o rela┼úie, mai mult decât profesional─â, cu Marion, când au filmat pentru ''Five Seconds of Silence''( Cinci secunde de  t─âcere). Acest lucru ar fi f─âcut-o pe Angelina extrem de paranoic─â ┼či geloas─â.

''Brad a încercat foarte mult s─â o ajute, dar a obosit s─â aib─â de grij─â de cineva, care refuz─â în mod constant ajutorul s─âu. Nu este de mirare c─â s-ar fi implicat cu Marion, care este s─ân─âtoas─â, fericit─â ┼či plin─â de via┼ú─â. Este ca o gur─â de aer pentru el'', a mai declarat acel apropiat.


Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMotivul halucinant pentru care ANGELINA JOLIE a ajuns piele ┼či os