Miley Cyrus si iubitul ei asteapta un copil si se casatoresc musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , ora 15:05, de


Miley Cyrus si iubitul ei asteapta un copil si se casatoresc
Recent logodiți după o relație lungă și tumultoasă, cu o despărțire în urmă cu trei ani, actrița și cântăreața Miley Cyrus şi actorul australian Liam Hemsworth urmează să devină părinți.
Pe lângă căsătoria planificată, după ce în prealabil s-au împăcat și s-au logodit, Miley (23 de ani) și Liam (26 de ani) așteaptă acum un copil.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au logodit de curând, cei doi decizând să mai dea o şansă iubirii lor, după ce în 2013 cuplul s-a despărţit după o relaţie de patru ani. Acum, la scurt timp după împăcare, una dintre cele mai cunoscute reviste tabloide din SUA anunță, potrivit romaniatv.net, că Miley Cyrus a rămas însărcinată. 

Astfel, conform revistei Life & Style, Miley Cyrus este gravidă în primul trimestru, cântăreaţa anunțându-și deja apropiații cu privire la sarcină. 

„Deocamdată e încă foarte devreme, dar Miley a anunţat, într-un grup de prieteni foarte apropiaţi, că este însărcinată. Deja au început să plănuiască şi nunta, în vară", a declarat un apropiat al cuplului, pentru sursa citată.

Nici de cântăreaţa şi nici iubitul ei nu au confirmat zvonul.
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMiley Cyrus si iubitul ei asteapta un copil si se casatoresc