Mihai Traistariu incepe anul 2012 in forta ! Lanseaza un nou album ! musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 23 februarie 2012 , de


Mihai Traistariu incepe anul 2012 in forta ! Lanseaza un nou album !
Solist de muzica pop, mic afacerist, ingrijitor al fratilor sai, iubitor de animale, sustinator al micilor talente, organizator de concursuri de muzica si dans, mai nou si student la a doua facultate Mihai Traistariu isi ocupa timpul cu preocupari din ce in ce mai diverse ! Cu toate astea, Mihai Traistariu a terminat de inregistrat un nou album - al 13-lea din cariera (n.
Mihai Traistariu incepe anul 2012 in forta ! Lanseaza un nou album !

r. 6 albume cu trupa Valahia si 7 albume in cariera solo).

E un album ce contine 18 piese lente, romantice, toate - de dragoste - parca facute sa se lanseze de Valentine's Day sau de Dragobete! Sunt, insa, si piese, pe album, dedicate femeii - " Mama " sau " Cat de frumoasa esti"!

Acest nou album vine ca o incununare a faptului ca Mihai a castigat, de-a lungul timpului, de 5 ori titlul de cea mai buna voce din Romania (n.r. in 1999, 2000, 2003, 2004, 2007 ). Atunci cand un cantaret "incaseaza" acest titlu, parca e obligat moral sa lanseze din cand in cand si piese lente, asa zisele piese "de voce ", piese in care sa demonstreze, parca, pentru ce a castigat acest statut!

Asadar, de cateva zile a aparut in magazine noul album a lui Mihai Traistariu, intitulat sugestiv "Balade", cu 18 melodii sensibile, romantice, unele deja consacrate, altele noi noute.

Pe noul album al solistului veti regasi titluri celebre din repertoriul sau, precum : "Cat de frumoasa esti " , "Je t'aime ", "Why " , "All the time " , "Mama ", dar si coveruri ale unor piese internationale, incepand cu " Knockin' on Heaven's Door ", celebra piesa a trupei Guns N' Roses si terminand cu "Are you lonesome tonight" a lui Elvis Presley ori " I will always love you" a deja regretatei Whitney Houston.

Albumul "Mihai Traistariu - BALADE", lansat de Casa de discuri ROTON, contine 7 piese in limba romana, 10 piese in limba engleza si o piesa in limba franceza!

 » vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMihai Traistariu incepe anul 2012 in forta ! Lanseaza un nou album !