Metallica: Vom lansa noul album in cutii de cereale musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 06 martie 2012 , de


Metallica: "Vom lansa noul album in cutii de cereale"
Celebra trupa rock vrea sa se reinventeze si e dispusa sa incerce tot felul de lucruri nebune, informeaza site-ul britanic New Musicall Express.
Metallica:

Tobosarul trupei, Lars Ulrich a dezvaluit ca formatia lucreaza la un nou album si ca vor sa il distribuie intr-un mod cat mai neconventional, asfel incat fanii sa se poata bucura de el cat este inca in lucru. Acesta nu este doar un mod de a atrage atentia, ci si o strategie de a afla reactia fanilor.

Urlich a mai declarat ca urmeaza sa inregistreze noul album si ca s-au gindit deja la o posibila tactica de a-l distribui fanilor pentru pareri. "La un moment dat vom dori sa il impartim cu cei care sunt interesati sa-l asculte. Asa ca trebuie sa gasim modalitati de a face asta, de la trimisul albumului in cutii de cereale pana la a-i convinge pe oameni sa stea in maini pentru el", a spus acesta.

Acesta va fi primul album Metallica care va iesi fara semnatura casei de discuri Warner Brothers. Contractul pe care trupa il avea cu cei de la Warner a expirat, iar ultimul album scos si distribuit in colaborare cu ei a fost "Lulu", in 2011, care continea vocea muzicianului Lou Reed.

» vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMetallica: "Vom lansa noul album in cutii de cereale"