Maruța și-a pazit soția la intalnirea secreta cu David Bisbal musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 06 mai 2016 , de


Maruța și-a pazit soția la intalnirea secreta cu David Bisbal
Jurata concursului "Romanii au talent" (PRO TV) are o voce de aur, adesea fiind desemnata "Cea mai buna solista" si are sute de mii de fani. Dar Andrei ii mai lipseste ceva: recunoasterea talentului ei muzical si pe plan international.
Maruța și-a pazit soția la intalnirea secreta cu David Bisbal

Latin-loverul David Bisbal (36 de ani) a revenit miercuri in tara, pentru a patra oara, dar nu ca sa sustina un nou concert in fata fanilor din Romania, ci pentru o intalnire secreta, de cinci stele, cu Andra (29 de ani), cea mai buna voce din muzica autohtona.

Zoom

Cei doi artisti au fost surprinsi, de fotoreporterii Click!, miercuri seara, la un restaurant cu specific turcesc din zona Floreasca, insa n-au venit singuri, solista fiind insotita de sotul ei, Catalin Maruta (38 de ani), iar David de echipa si iubita sa.

ZoomFoto: Blitz

ZoomFoto: Blitz

Click! a aflat ca Andra si David se pregatesc sa dea lovitura pe plan international cu piesa "Without You", pe care au inregistrat-o in engleza si in spaniola,  si pentru care ieri au filmat si un videoclip. Piesa va fi promovata atat in Romania, cat si in Spania, tara natala a lui Bisbal.

ZoomAndra s-a pupat pe obraz cu iubita artistului spaniol

Andra, Maruta, Bisbal si cei din staff-ul spaniolului au stat de vorba pana tarziu in noapte, intre un pahar cu suc si specialitati orientale, si au pus la cale detaliile acestei colaborari care o va scoate pe Andra la export. La plecare, cantareata noastra s-a imbratisat cu foc cu iubita artistului spaniol, dupa care fiecare a plecat cu masina proprie spre casa. Bisbal s-a cazat la Sheraton, fostul Hotel Dorobanti din Capitala.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMaruța și-a pazit soția la intalnirea secreta cu David Bisbal