Mariah Carey, disperata spre altar. Cum va arata nunta numarul 3? musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 19 aprilie 2016 , de


Mariah Carey, disperata spre altar. Cum va arata nunta numarul 3?
Cand diva suprema anunța ca se marita, chiar și pentru a treia oara, sa va așteptați la mama tuturor nunților. Pana la urma, ginerele este miliardar, iar Mariah ii privește averea ca pe un cec in alb pentru toate extravaganțele visate de ea, in ziua cea mare.
Mariah Carey, disperata spre altar. Cum va arata nunta numarul 3?

O zi care se preconizeaza a deveni realitate undeva, la sfarșitul anului. A treia nunta, cum spuneam, in 46 de ani. Pana la urma, James Packer insuși a deschis cutia Pandorei cu acel inel de logodna de-o opulența manelistica, tradusa intr-un diamant cu 35 de carate și o nota de plata de 10 milioane de dolari. Și o bijuterie care-ar avea nevoie de propria ei echipa de bodyguarzia"˝ Or fi contat și apropourile lui Marah, care ar fi dat de ințeles ca-și dorește un inel mai scump decat cel pe care i l-a daruit Richard Burton lui Elizabeth Taylor. O "saracie" de 8,8 milioane de dolaria"˝

Pe principiul "n-o sa fie o nunta mare, dar o sa fie grandioasa", de la Mariah citire, ei bine, apropiații cantareței au dezvaluit ca aceasta este pur și simplu obsedata de ideea de a face din nunta ei evenimentul cel mai stralucitor. Din toate timpurile!

"De-abia acum incepe James sa vada realitatea din spatele reputației lui Mariah. Va fi mai greu de mulțumit decat oricare dintre nevestele și iubitele lui", spune o sursa pentru revista americana "Star".

Citește pe www.okmagazine.ro un material despre Mariah Carey și viitoarea ei nunta!» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMariah Carey, disperata spre altar. Cum va arata nunta numarul 3?