Madonna, huiduita pe scena: Gura, tarfelor! musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 16 decembrie 2015 , de


Madonna, huiduita pe scena: "Gura, tarfelor!"
Madonna (57 de ani) este una dintre cele mai indragite cantarețe. Fanii o adora in concerte, mai ales pentru ca face un spectacol de zile mari. Cu toate acestea, recent, artista a fost huiduita pe scena și nu s-a mai putut abține.
Madonna, huiduita pe scena:

A inceput sa iși injure fanii ca la ușa cortului.

Totul s-a intamplat in Manchester, Anglia, unde susținea cel mai recent show din cadrul turneului Rbel Heart. Daca intrarea s-a deschis in jurul orei 18.30, cu promisiunea ca artista va urca pe scena in jurul orei 21.00, aceasta nu a reușit sa ajunga decat la 23.30, potrivit dailymail.co.uk.

Uite cum și-a jignit fanii

Fanii, plictisiți sa aștepte ore in șir pentru ca Madonna sa inceapa concertul, au inceput sa o huiduie, moment in care artista a inceput sa injure: "Nu-mi place sa intarzii, bine? Și voi, tarfelor, care continuați sa va plangeți de asta (de faptul ca a intarziat, n.r.) puteți sa taceți d******* din gura!".

Apoi, cantareața a explicat ca motivul pentru care nu a putut ajunge la timp a fost o defecțiune tehnica la aparatura pentru video. Totuși, și explicațiile au venit intr-un mod la fel de agresiv: "Nu sunt aici in spate mancand ciocolata, facandu-mi unghiile și extensiile, bine? Video-ul a cazut. Nu aveam video și a trebuit sa așteptam pana se reseta. Nici un motiv de diva-tarfa egoista. Daca voi tarfelor, divelor, vreți sa continuați sa va plangeți de asta (de faptul ca a intarziat, n.r.), nu veniți la show-ul meu!".

Martorii spun ca unii dintre fani au ieșit inainte ca Madonna sa ajunga la concert, mulți dintre ei aratandu-se enervați ca nu au primit nici macar un anunț.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMadonna, huiduita pe scena: "Gura, tarfelor!"