Madonna și-a aratat sanii și fundul pe covorul roșu! musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 04 mai 2016 , de


Madonna și-a aratat sanii și fundul pe covorul roșu!
Diva a fost prezenta la Met Gala (cunoscut și drept Costume Institute Gala n.r), evenimentul unde toate celebritațile se intrec in costumații indraznețe.
Madonna și-a aratat sanii și fundul pe covorul roșu!

Madonna (57 de ani) a optat pentru o ținuta care i-a lasat masca pe toți cei prezenți la Metropolitan Museum din New York, luni (2 mai). Artista a purtat un body care i-a lasat sanii și fundul la vedere.

N-ai zice ca are aproape 60 de ani! Controversata blonda a ales sa-și dea fanii pe spate intr-o ținuta care i-a pus in valoare toate atuurile. Diva a optat pentru un body cu sanii la vedere, o rochie transparenta semnata de Givenchy, intreaga ținuta fiind asortata unor cizme sexy, peste genunchi.

ZoomFundul cantareței a fost cel mai fotografiat la Met Gala 2016Foto: Getty

 

Madonna a fost in centrul atenției cu ținuta ei extravaganta. Deși a fost incantata de costumația ei, diva le-a spus jurnaliștilor ca i-a fost foarte dificil sa mearga la toaleta din cauza body-ului, potrivit publicației news.com.

ZoomArtista a fost una dintre cele mai șocante apariții de la Met Gala 2016Foto: Splashnews

 

Madonna a fost laudata de mulți pentru alegerea ei vestimentara, dar și intens criticata de alții, care considera ca artista ar trebui sa se comporte ca o femeie de 57 de ani. Cantareței nu pare sa ii pese de gurile rele, fiind o fire noncoformista inca din tinerețe. De departe, Madonna a fost cea mai șocanta și discutata apariție de la Met Gala 2016.

ZoomMadonna le-a aratat fundul fotografilorFoto: Splashnews

» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziMadonna și-a aratat sanii și fundul pe covorul roșu!