Liberty Parade 2015: Cum s-au distrat 70.000 de oameni musicmix.rol.ro


Adaugat: Luni, 27 iulie 2015 , de


Liberty Parade 2015: Cum s-au distrat 70.000 de oameni
Peste 70.000 de oameni au cantat ╚Öi dansat sambata seara in Liberty Arena in cea mai mare desfa╚Öurare de for╚Ťe pentru celebrarea muzicii electronice: Liberty Parade.
Liberty Parade 2015: Cum s-au distrat 70.000 de oameni

Show-ul de anul acesta a cuprins, pe langa cei 18 DJ care au incins atmosfera, spectaculoase focuri de artificii care au marcat mai multe mmomente din line up, proiec╚Ťii senza╚Ťionale, lasere, confetii ╚Öi efecte speciale comparabile cu marile spectacole interna╚Ťionale de gen.
Ca in fiecare an, Liberty Parade a inceput cu Caravana Liberta╚Ťii. Sute de oameni au urcat in cele patru camioane, intr-o parada a celor mai spectaculoase costume, a oamenilor care nu au inhibi╚Ťii ╚Öi nici prejudeca╚Ťi, parada care a parcus sta╚Ťiunile de la Olimp pana la Venus ╚Öi a durat aproape 4 ore se arata intr-un comunicat emis de Europa FM.

Show-ul Liberty Parade 2015 a debutat cu o proiec╚Ťie de 15 minute, un adevarat scurt metraj de anima╚Ťie cu efecte speciale care au uimit audien╚Ťa, un recital al tehnologiei de ultima ora in care efectele live (artificii, lasere ) au fost mixate pe un film de anima╚Ťie care spunea, pe 450 mp de ecrane, povestea conceptului acestui an.


18 dintre┬á dintre cei mai cunoscu╚Ťi DJ autohtoni au realizat mixuri spectaculoase intre muzica electronica ╚Öi cea live avand invita╚Ťi speciali, in scurte momente surpriza, din alte zone muzicale, invita╚Ťi┬á care au transformat Liberty Arena intr-o incendiara sala de concerte (Amna, Marius Moga ╚Öi Whats up, Lucia, Voltaj, Puya, Sistem, Dorian, Raluk).

"Faptul ca arti╚Öti foarte mari de talia lui Voltaj, Marius Moga sau Puya au facut efortul sa vina la Liberty Parade 2015 pentru a urca pe scena doar 3 minute alaturi de DJi foarte cunoscu╚Ťi e o intamplare care ne onoreaza. Anul acesta Liberty Parade a vorbit despre Transformare ╚Öi a aratat publicului ca ╚Öi in Romania genurile muzicale pot face un cross, ca arti╚Ötii mari pot ie╚Öi din zona de confort ╚Öi din direc╚Ťia muzicala care i-a facut faimo╚Öi ╚Öi pot lucra cu DJ-i pentru noi produc╚Ťii, asemanatoare┬á daca vre╚Ťi cu jam sessions din jazz, doar ca- evident - vorbim de muzica electronica. Am vrut sa aducem ╚Öi o altfel de emo╚Ťie in show, data de presta╚Ťia live ╚Öi s-a dovedit ca publicul a gustat din plin experien╚Ťa: o arena intreaga a cantat "20 de ani", hitul trupei Voltaj, in ritmuri noi date de DJ Andi intr-unul dintre cele mai emo╚Ťionante momente ale serii", spune Alexandru Baculea, producator general Liberty Parade.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziLiberty Parade 2015: Cum s-au distrat 70.000 de oameni