Iulia Albu, despre salopeta Lidiei Buble: "E de marginea autostrazii!" musicmix.rol.ro


Adaugat: Duminica, 24 aprilie 2016 , de


Iulia Albu, despre salopeta Lidiei Buble: "E de marginea autostrazii!"
Iulia Albu nu menajeaza pe nimeni din showbiz. De data aceasta cea care i-a atras atentia la capitolul "asa nu" a fost Lidia Buble. Desi cantareata a purtat la un eveniment monden o salopeta de culoare rosie care ii punea in evidenta noua silueta dupa ce a reusit sa slabeasca spectaculos, asta nu a fost de ajuns pentru fashion-editor, care a facut-o praf.
Iulia Albu, despre salopeta Lidiei Buble: "E de marginea autostrazii!"

Lidia Buble a starnit-o pe Iulia Albu atunci cand a imbracat aceasta salopeta de culoare rosie, o viesa vestimentara care ii venea de altfel foarte bine. A recunoscut si fashion-editorul ca tinuta ii venea "turnata" insa nu i-a placut ca Lidia a purtat un produs vestimentar copiat si a avut de obiectat atunci cand a observat manecile.  

ZoomLidia Buble a intrat in gura Iuliei Albufoto: arhiva personala

"In niciun caz cu aceasta carpa pe ea nu va lua trofeul. Ce este acolo? O fel de mitena ( n.r. manușa care acopera numai o parte a mainii) care iese din salopeta!? O, doamne. Este ceva monstruos si nu as vrea sa fac mai multe comentarii pentru a nu duce aceasta emisiune in sfera vulgara. Am mai zis sa purtam lucruri originale, nu copii.

ZoomIulia Albu i-a dat nota zero Lidiei BubleFoto: arhiva personala

Daca era intr-o discoteca la tara si avea un tarnacop in mana ar fi fost o tinuta ok incadrata in peisaj sau pe marginea unei autostrazi sau a unei padurii facand cu mana masinilor. Daca avea si o scufita pe cap, puteam spune ca isi cauta un lup si atunci o incadram la costume tematice", a spus Iulia Albu la Kanal d.

Fashion editorul i-a acordat nota zero pentru tinuta. Nici macar faptul ca a venit insotita de iubit, prezentatorul Razvan Simion, nu a facut-o pe Iulia Albu sa fie mai blanda. » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziIulia Albu, despre salopeta Lidiei Buble: "E de marginea autostrazii!"