INTERVIU INCREDIBIL! Ce a RASPUNS Julio Iglesias Jr. cand a fost INTREBAT de Inna musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 15 mai 2015 , ora 13:32, de Andreea Bajdechi


INTERVIU INCREDIBIL! Ce a RASPUNS Julio Iglesias Jr. cand a fost INTREBAT de Inna
  Fiul renumitului interpret spaniol Julio Iglesias s-a aflat in Romania pentru a promova concertul tatalui sau.  

Spectacolul va fi inedit: cei doi vor canta pentru prima data pe aceeasi scena. Efervescent si deschis oricarei provocari, Julio Iglesias jr a raspuns intrebarilor "ring".

Cum au stat lucrurile in familia ta, cu un tata atat de celebru si cu atatea femei care roiau in jurul lui?

Dorit de femei? Tatal meu?! Nu stiam! (rade) Sunt foarte mandru de tatal meu. Am un parinte minunat, o persoana cu adevarat speciala. Faptul ca acum putem colabora si vom canta pe aceeasi scena ma emotioneaza profund. Nu doar pentru ca voi petrece timp cu tatal meu, care nu a fost mereu langa mine, ci si pentru ca ne vom distra foarte bine si experienta asta ne va uni si mai mult.

"Tata a separat familia de cariera"

Ai simtit vreodata gelozia mamei tale?

Nu. Tatal meu a stiut intotdeauna sa separe cariera de familie. E adevarat ca a fost iubit, dar nu doar de femei. De la bunici la copii, toti au apreciat ce transmite tatal meu. Mama a inteles asta. El a iubit si va iubi muzica pana in ziua in care nu va mai vrea sa faca asta. Adica niciodata.

Te-ai nascut in Spania, apoi te-ai mutat in Miami. Cat de greu ti-a fost sa te adaptezi?

Cand m-am dus in Statele Unite aveam 10 ani. Cel mai mult am dus dorul mamei mele, care a ramas in Spania, chiar daca imi lipseau si prietenii. Am avut sprijinul fratelui meu Enrique si a surorii mele Chabeli Isabel, dar si a doamnei care ne-a crescut. Si uite ca au trecut aproape 33 de ani de atunci. Nici mie nu-mi vine sa cred.

Ai fost tentat vreodata sa te apuci de fotbal?

Intotdeauna am fost o persoana activa, sportiva. Imi place foarte mult sa fac miscare, sportul ocupa o parte importanta din viata mea. Ma face fericit, imi ofera liniste si inspiratie. Dar cel mai mult ma atrage competitivitatea, ceea ce gasesti doar in sport, urasc sa pierd. Imi plac tenisul, fotbalul, sporturile nautice – ski surfing, kitesurfing. Uite inca un motiv pentru care imi plac SUA, pot practica astfel de sporturi.

"Nu sunt fiul lui Julio Iglesias, sunt Julio Iglesias jr"

Ai simtit presiunea celebritatii tatalui tau?

Sunt foarte mandru sa am un asemenea tata. Nu s-a pus niciodata problema ca faima lui sa fie o problema pentru mine. Nu simt niciun fel de presiune. Eu fac muzica pentru ca ma face fericit, pentru ca-mi da satisfactie mentala. Daca vand discuri, inseamna ca oamenii apreciaza, daca nu va mai fi la fel, inseamna ca nu fac ce trebuie si gata. Cel mai important in viata e sa faci ce-ti place. Nu e un clieseu. Asta e multumirea ta. Eu nu sunt fiul lui Julio Iglesias, eu sunt Julio Iglesias jr.

O cunosti pe Inna? Ti-ar placea sa faci un duet cu ea?

Oamenii ma tot intreaba de aceasta Inna... Cine e?! Sa-mi aratati o poza si un videoclip cu ea! Nu stiu ce canta, deci nu cred ca as face un duet.

Dupa lansarea albumului "Under My Eyes", ai devenit idolul tinerilor din SUA. Cum ai trait experienta?

Pentru ca a fost primul meu disc, am invatat multe. Datorita lansarii lui am calatorit in toata lumea, ceea ce e un dar de la Dumnezeu. De la Filipine, Singapore, toata India, toata America Latina, intreaga Europa. L-am lansat in 1999 si sunt convins ca nu e cel mai bun album al meu. Abia acum simt cu adevarat ca sunt cantaret.

Planurile lui Julio Iglesias jr

Dupa intalnirea cu fanii, artistul a vazut meciul lui Juventus cu Real Madrid, al carui fan declarat este. Ieri a avut emisiuni si alte interviuri de promovare a concertului, iar astazi, la ora cinci dimineața, a plecat spre Lisabona. Acolo pregatește concertul de pe 30 mai, in cadrul turneului ce va ajunge si in Bucuresti pe 2 iulie.

42 de ani are Julio Iglesias jr, iar seniorul 71.

"Cel mai mult imi place competitivitatea. Urasc sa pierd.", JULIO IGLESIAS JRAndreea Bajdechi

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziINTERVIU INCREDIBIL! Ce a RASPUNS Julio Iglesias Jr. cand a fost INTREBAT de Inna