Gwyneth Paltrow socheaza: care sunt jucariile sexuale preferate musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 11 mai 2016 , de


Gwyneth Paltrow socheaza: care sunt jucariile sexuale preferate
O celebra actrița de la Hollywood a dezvaluit pe website-ul ei care sunt jucariile sexuale favorite. Mai mult decat atat, ea afirma ca cele realizate de ea, acasa, sunt o alternativa mai buna decat cele din comerț.
Gwyneth Paltrow socheaza: care sunt jucariile sexuale preferate

Potrivit Mirror.co.uk, Gwyneth Paltrow (43 de ani) a relatat pe propriul website, Goop, un articol despre jucariile sale sexuale preferate, precum și un text despre implinirea sexuala.

Pe lista acestor jucarii pentru adulți, Gwyneth, care este mama a doi copii, a inclus și un vibrator din aur de 24 de katate, in valoare de peste 300 de euro.

ZoomActrița are un vibrator din aur, de 24 de katareFoto Mirror.co.uk

"Jucariile sexuale au evoluat de la obiectele flexibile din cauciuc pe care le ascunzi in noptiera la frumoasele lucrari de arta interactiva", a scris actrița.

ZoomGwyneth Paltrow vorbește și depsre implinirea sexualaFoto Mirror.co.uk

Intr-un alt articol, Gwyneth vorbește despre ce inseamna implinirea sexuala și cum poate fi obținuta. "Uneori se spune ca sexul se produce la nivelul creierului, dar de fapt, adevaratul secret al placerii senzuale și sexuale este corpul. Senzația și placerea se intampla la nivelul corpului."

 

Apreciaza cu un like pagina noastra de Facebook daca ți-a placut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziGwyneth Paltrow socheaza: care sunt jucariile sexuale preferate