Final de vacanta cu Vedetele Lala Band. Pe 9 septembrie, super show la Bucuresti! musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 07 august 2014 , ora 12:08, de D.M.S.


Final de vacanta cu Vedetele Lala Band. Pe 9 septembrie, super show la Bucuresti!
Patru dintre cei mai indragiti membri ai trupei Lala Band parasesc distractia de pe litoral in ultima saptamana din vacanta, si isi dau intalnire cu fanii din Bucuresti  pentru cel mai fierbinte  concert estival.


Pe 9 septembrie la Cinema Patria, admiratorii infocati  ai celebrului grup Lala Band vor putea canta si isi vor putea aplauda la scena deschisa artistii favoriti.

 

Adorati de public pentru proiectele muzicale individuale de succes, Criss si Vlad alias ONE, Dorian Popa si Alina Eremia, sunt decisi sa nu isi dezamageasca fanii nici de aceasta data, si sa le rasplateasca fidelitate cu un show incendiar in ritmul mega hit-urilor acestui sezon estival.  Melodiile care ocupa cele mai inalte pozitii in preferintele adolescentilor vor rasuna pe scena cinematografului Patria  incepand cu orele 19:00.

 

Biletele pentru concertul din data de 9 septembrie au fost puse in vanzare si pot fi achiztionate de la standul Vreau Bilet din unirea Shopping Center etj.2, de la casa de bilete a cinematografului Patria si online prin www.vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de pret dupa cum urmeaza:

 

VIP Parter: 100 lei;

Categoria 1 Parter: 75 lei;

Categoria 1 Loje: 75 lei;

Categoria 2 Balcon: 50 lei.

 

Dupa doar trei ani de activitate, LaLa Band are realizari greu de egalat: 5 albume, peste 200 de ore cantate live in decursul a patru turnee nationale, Discul de Aur pentru cel mai bine vandut album al anului 2012, precum si numeroase premii si distinctii pentru cea mai iubita trupa pop-rock si cea mai spectaculoasa evolutie din industria muzicala romaneasca. La acestea se adauga 4 sezoane in distributia serialului de mare success “Pariu cu viata”, un documentar despre fenomenul LaLa Band, postul online LaLa Radio, emisiunea LaLa Nation si publicatia LaLa Band.

 

Salile din orasele prin care a trecut trupa fenomen s-au dovedit mereu neincapatoare pentru generatia LaLa, care doreste cu ardoare sa ii vada. Iar succesul grupului trece si dincolo de granitele Romaniei: LaLa Band a facut senzatie la festivaluri internationale, unde si-a castigat fani fideli, care calatoresc in Romania pentru a lua parte la showurile idolilor lor. D.M.S.

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziFinal de vacanta cu Vedetele Lala Band. Pe 9 septembrie, super show la Bucuresti!