Eurovision 2015 Romania. Finala Selectiei Nationale va avea loc la Craiova musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 03 februarie 2015 , de


Eurovision 2015 Romania. Finala Selectiei Nationale va avea loc la Craiova
Inscrierile pentru Eurovision 2015 Romania au inceput, iar cei care vor sa se inscrie in Selectia Nationala mai au doar sapte zile la dispozitie.Artistii care vor sa se inscrie la Selectia Nationala a concursului Eurovision 2015 Romania mai pot trimite piesele pana pe data de 8 februarie.
Eurovision 2015 Romania. Finala Selectiei Nationale va avea loc la Craiova

Melodiile pot fi trimise prin posta sau depuse direct la Registratura TVR (din Calea Dorobantilor, numarul 191, sector 1, Bucuresti), pe suport CD, cu mentiunea "Pentru Selectia Nationala Eurovision 2015" inscrisa pe plic, sau electronic, la adresa eurovision@tvr.ro.

Piesele care vor intra in concursul Eurovision 2015 Romania vor fi anuntate pe 9 februarie

Cele 12 piese care vor intra in Selectia Nationala a Eurovision 2015 Romania vor fi anuntate pe data de 9 februarie. Finala, care va avea loc pe 8 martie, la Craiova, va desemna melodia ce va reprezenta Romania la Viena, pe 23 mai. Conchita Wurst, reprezentantul acestei tari, a castigat editia de anul trecut.

In 2014, reprezentantii Romaniei la Eurovision au fost Paula Seling si Ovi. Melodia lor, "Miracle", a obtinut locul 12 in concurs.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziEurovision 2015 Romania. Finala Selectiei Nationale va avea loc la Craiova