Enrique Iglesias, concert de senzație la București musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 13 mai 2016 , de


Enrique Iglesias, concert de senzație la București
Aflat din nou in București, dupa concertul din 2002 și Revelionul de la Romexpo din 2009, Enrique Iglesias a demonstrat inca o data de ce este unul dintre cei mai iubiți artiști ai planetei.
Enrique Iglesias, concert de senzație la București

Nu numai muzica atrage la fiul lui Julio Iglesias, ci și look-ul. Imbracat lejer și cu veșnica șapca la care nu pare ca renunța vreodata, solistul a urcat pe scena de la Romexpo joi, 12 mai, de la ora 21:00. Deși pe bilet era trecuta ora 20:00, atmosfera a fost intreținuta de un DJ timp de aproape un ceas.

Enrique a interpretat cele mai cunoscute hituri și s-a comportat extrem de natural. A fost entuziasmat de marea de oameni care l-a aclamat cu patos și chiar a coborat printre spectatori, moment in care aceștia au explodat in urale. Iglesias a cantat alaturi de ei, s-a jucat, a primit chiar și drapelul Romaniei din public, a dat mana cu norocoșii din primele randuri, s-a așezat pe burta pe scena și a facut show alaturi de trupa lui. Concertul din București face parte din turneul "Sex and Love." 

La un moment dat, starul a invitat un baiat din public, cu care a cantat piesa "Stand By Me". Norocosul, pe numele sau Valentin, a fost foarte emoționat sa se afle pe scena cu cel pe care il admira atat de mult, dar a facut fața cu brio momentului.

La evenimentul de joi seara au participat și cateva vedete autothtone, printre care Andra, Alina Plugaru și Dan Capatos.

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cantareți de origine spaniola. A debutat in 1995, odata cu apariția albumului care ii poarta numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias și al jurnalistei Isabel Preysler. Numele sau complet este Enrique Miguel Iglesias Preysler si are cateva porecle, caci i se mai spune Quique, "E", Kike, EI sau Super Nova.

ZoomEnrique le-a mulțumit fanilor pentru prezența numeroasaFoto: Gheorghe Chelu

» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziEnrique Iglesias, concert de senzație la București