Dupa ce Razvan a divortat, Lidia Buble face anuntul âVine bebeleeeeâ! musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , ora 11:37, de Catalina


Dupa ce Razvan a divortat, Lidia Buble face anuntul „Vine bebeleeee”!
Lidia Buble (22 de ani) a devenit iubita oficiala a lui Razvan Simion (35 de ani), asta dupa ce matinalul a divorțat de Dana, soția sa. Marti (10 mai), Razvan și cea care acum ii este fosta soție au pus capat unui mariaj de 15 ani, din care au ramas cu amintiri si cu doi copii: Ianca și Tudor.
Mai fericita ca oricand ca a scapat de statutul de amanta, Lidia se poate declara cu adevarat implinita. Cariera ii merge din plin, iar viața personala este și ea pe un fagaș ascendent.

Invitată ieri la o emisiune tv prezentată de Adela Popescu, Lidia Buble s-a pozat cu viitoarea mămică și a pus o descriere care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor: „Vine bebeleeee! #bublisormic”.

Comentariile nu au întârziat să apară: „nici la tine nu va mai dura mult si o sa avem un Razanel”, „Vezi sa nu se ia si la tine!!”, „Poate vine bebe și la tine, Lidia” sunt doar câteva dintre afirmațiile fanilor.

buble-bebe.jpg

Acum, Lidia și prezentatorul matinalului de la Antena 1 iși pot trai dragostea fara griji și fara pecetea pacatului, dar cantareața nu se grabește cu casatoria: "Inca nu m-a cerut, inca nu ma gandesc la asta, suntem foarte bine așa. De abia a treminat niște socoteli, doar nu incepe imediat altele", s-a rezumat sa declare Lidia.

In noiembrie 2015, Lidia si Razvan au iesit prima oara in public in calitate de iubiti, la nunta Ancai Serea cu Adrian Sina. Cei doi au fost insa surprinsi de presa, impreuna, inca din luna iunie a anului trecut.


Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziDupa ce Razvan a divortat, Lidia Buble face anuntul „Vine bebeleeee”!