Depeche Mode lanseaza un nou album musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 13 decembrie 2012 , de


Depeche Mode lanseaza un nou album
Depeche Mode va lansa, in luna martie a anului viitor, al treisprezecelea material discografic al trupei. Martin Gore - chitarist, clapar si compozitor al trupei - a precizat ca albumul va cuprinde cele mai bune piese produse vreodata de formatie, iar noul sound va fi foarte apropiat de cel al unor materiale mai vechi precum "Violator" si "Songs of Faith and Devotion".
Depeche Mode lanseaza un nou album

O parte din cantecele incluse pe noul material discografic au fost compuse Martin Gore si Dave Gahan, pe parcursul inregistrarilor, trupa incercand sa inglobeze in noile compozitii cat mai multa energie si elemente specifice show-urilor live.
Depeche Mode va porni un turneu pe data de 7 mai 2013, la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile atat online, pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi, incepand de la 135 de lei.» vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziDepeche Mode lanseaza un nou album