De ce a plecat CRISTINA SPATAR LA MARE de Paste: tristul motiv din spatele deciziei musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , ora 11:17, de


De ce a plecat CRISTINA SPATAR LA MARE de Paste: tristul motiv din spatele deciziei
Problemele maritale ale artistei Cristina Spătar sunt deja cunoscute de toată lumea. Ceea ce nu este foarte cunoscut este însă faptul că aceasta nu a mai plecat singură, până anul acesta, pentru a-și petrece sărbătorile pascale altundeva.
Artista a luat această hotărâre, potrivit wowbiz.ro, în premieră de când este căsătorită, din cauza problemelor mari pe care le are cu soțul, probleme ce au determinat-o să părăsească Bucureștiul și să se distreze cu fetele. 

Astfel, aceasta a petrecut Paștele la mare, mergând și la un club de fițe de pe litoral, unde paparazzii wowbiz.ro au surprins-o în compania unui tânăr de bani gata. Motivul escapadei este acela că artista și soțul ei nu se mai înțeleg de aproximativ un an, inițial bărbatul apărând în compania unor alte femei, după care certurile dintre cei doi întețindu-se. Cristina Spătar a făcut chiar declarații, în cadrul unor emisiuni, că mariajul său stă pe butuci și că se gândește chiar să divorțeze.

În dorința de evadare din coșmarul de acasă și de evitare a unui nou scandal, care este posibil să fi avut loc tocmai de Paște dacă ar fi rămas acasă, artista a plecat pe litoral.spatar.jpg

“Cristina a vrut să evite tensiunile din casă. Toate sărbătorile din ultima perioadă le-a făcut doar cu copiii și cu socrii și, când a spus un cuvințel de reproș, situația a degenerat întotdeauna. De aceea, pentru a evita vreun scandal sau vreo umilință din partea partenerului său de viață, cu doar câteva zile înainte de Paște, a decis să se ducă la mare, la Mamaia, să se distreze. Măcar să uite de supărare. Ceea ce s-a și întâmplat, căci, la fața locului, a mers la club cu fetele și s-a întreținut și cu un bărbat, care nu prea s-a dezlipit de ea toată seara”, au dezvăluit apropiatele vedetei.
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziDe ce a plecat CRISTINA SPATAR LA MARE de Paste: tristul motiv din spatele deciziei