De ce a murit Prince? Apar primele informații din ancheta musicmix.rol.ro


Adaugat: Sambata, 07 mai 2016 , de


De ce a murit Prince? Apar primele informații din ancheta
Conform unui raport intocmit de medicii legiști autorizați sa efectueze autopsia lui Prince, artistul ar fi murit din cauza unei supradoze de analgezice.
De ce a murit Prince? Apar primele informații din ancheta

Pe surse, anchetatorii ar fi confirmat pentru publicația Minnesota Star Tribune ca, in sangele solistului, s-au gasit urme de Percocet. Prince ar fi avut și un nivel de celule roșii alarmant de mic.

Oficial, autoritațile inca nu s-au grabit sa traga concluzii iar cauzele morții solistului raman, inca, necunoscute. Examinatorii medicali au afirmat la finele lunii aprilie ca investigația va dura saptamani intregi.

Miercuri, avocatul lui Howard Kornfeld, un doctor californian renumit care ii trateaza pe dependenții de droguri, a declarat ca mai mulți reprezentanți de-ai lui Prince l-ar fi contactat pe aceasta cu o noapte inainte de moartea solistului, adaugand ca doctorul se pregatea sa-l trateze pe Prince. Se pare ca dr. Howard l-ar fi trimis pe fiul sau, Andrew Kornfeld, angajat al clinicii de recuperare condusa de tatal sau, sa poarte niște discuții preliminarii cu Prince chiar in ziua morții superstarului.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziDe ce a murit Prince? Apar primele informații din ancheta