Dana Rogoz, postare emotionanta pana la lacrimi, la doi ani de la moartea tatalui ei musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , ora 15:36, de


Dana Rogoz, postare emotionanta pana la lacrimi, la doi ani de la moartea tatalui ei
Într-o perioadă sensibilă din viața ei, acum două zile împlinindu-se 2 ani de când tatăl ei s-a stins din viață, Dana Rogoz relatează pe blogul personal care au fost ultimele cuvinte rostite de părintele răpus de boală, pe holurile spitalului.
Dana Rogoz rememorează, la doi ani de la decesul tatălui său, un amestec de amintiri dureroase, chiar pe blogul personal. Imaginile care i s-au întipărit în minte vedetei, din acea perioadă sumbră a vieții ei, privirea lui sau ultimele cuvinte, sunt descrise în rândurile ce urmează:

”Azi se împlinesc 2 ani de la moartea tatălui meu. Țin minte ultima săptămână din viața lui de parcă s-ar fi întâmplat toate ieri. Țin minte convorbirea la telefon prin care am aflat că ar putea avea o boală gravă. Țin minte intrarea la el în salon și harta lumii din dreptul patului. Țin minte drumul în fugă spre reanimare, prin subsolul spitalului, și ochii lui de atunci. Țin minte discursul prin care și-a luat la revedere. Țin minte că ne-a spus că numai cine e uitat e mort cu adevărat. Și poate de-aia mă agăț de aceste ultime amintiri și mi le reîmprospătez în fiecare zi, încercând să salvez fiecare detaliu, așa cum nu am făcut din păcate cu alte amintiri cu tatăl meu din copilărie sau din adolescență, când habar n-aveam ce multă nevoie voi avea de ele acum, și când stăteam liniștită cu gândul că dacă uit ce cântec îmi cânta când eram bebeluș sau uit poveștile lui de la pescuit sau poveștile din tinerețe, când a întâlnit-o pe mama, voi putea oricând să pun mâna pe telefon și să-l sun pentru lămuriri. Tare mult aș vrea să îl mai pot suna. Mai am încă atât de multe de lămurit”, a scris Dana Rogoz, pe blogul ei, danarogoz.com.

Tatăl Danei Rogoz, colonel în rezervă, a încetat din viaţă, la Spitalul Fundeni, la vârsta de 60 de ani, fiind grav bolnav de leucemie.  
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziDana Rogoz, postare emotionanta pana la lacrimi, la doi ani de la moartea tatalui ei