Cuplu recent destrÄmat, refÄcut dupÄ despÄrÈire: aflÄ ce vedetÄ TV s-a împÄcat în secret! musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 04 mai 2016 , ora 15:07, de


Cuplu recent destrămat, refăcut după despărțire: află ce vedetă TV s-a împăcat în secret!
Deși se crede că s-au despărțit după doi ani de relație, fix de Sfântul Valentin, se pare că aparențele sunt cât se poate de înșelătoare.
Este vorba despre Maria Simion şi Cătălin Cazacu, mai exact despre creatoarea brandului „Wonder Lolita” şi o îndrăgită prezentatoare TV și soțul ei motociclist care a ajuns și la campionatul naţional de motociclism. Gura lumii spune că pe plan personal creatoarei nu i-a mers la fel de bine ca pe cel profesional, aceasta având ghinion în relația cu Cătălin Cazacu.  

Astfel, după doi ani de relație cu acesta, deși lucrurile păreau să ducă spre altar, și după ce vedeta TV își asumase noua relație lăsând în urmă un divorț, chiar de Ziua Îndrăgostiților cei doi au anunțat o veste deloc îmbucurătoare, și anume aceea că se relația lor s-a încheiat definitiv. Se pare însă că una au zis și alta au făcut cei doi amorezi recent despărțiți: Cancan.ro i-a fotografiat pe cei doi foşti, redeveniţi actuali iubiţi, în momente de tandreţe. 

Deşi vedeta TV se fereşte să recunoască, dorind probabil ca de data aceasta să ţină relaţia cât mai departe de lumina reflectoarelor, există o dovadă că aceştia au reluat povestea de iubire, părând chiar că nu au fost despărţiţi vreo clipă.   
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCuplu recent destrămat, refăcut după despărțire: află ce vedetă TV s-a împăcat în secret!