Cum au decurs repetitiile si ce spune fiica lui Cotabita despre concert musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 28 octombrie 2015 , de


Cum au decurs repetitiile si ce spune fiica lui Cotabita despre concert
Peste 20 de solisti de top din showbiz sunt in focuri pentru "Gala Chapeau", eveniment care va avea loc joi, de la ora 19.30, la Sala Palatului. Timp de patru zile, artistii au repetat de zor la noua sala "Arcub" din Centrul Vechi, cu orchestra lui Andrei Tudor, pentru ca spectacolul aniversar ce se va tine in cinstea lui Gabriel Cotabita sa iasa perfect.
Cum au decurs repetitiile si ce spune fiica lui Cotabita despre concert

Marti, reporterul Click! a fost prezent la repetitii, alaturi de Matteo, care a venit inca de la prima ora, Nico, Bodo de la Proconsul, Mita de la Bere Gratis, Aurelian Temisan, Jorge sau Luminita Anghel. Fiicele lui Cotabita au fost si ele prezente, iar Eliza Cotabita ne-a povestit cateva detalii exclusive. "Tata va fi prezent in sala, unde vor fi invitati multi dintre prietenii lui. Teo, Andreea Esca, multe personalitati vor fi acolo pentru el. Aveam ideea acestui concert de acum patru ani, insa intr-un loc mult mai mic, gen Ateneul Roman, insa dupa accident am zis sa facem, si la sugestia prietenilor, acest eveniment aniversar la Sala Palatului. Tata implineste 60 de ani pe 1 noiembrie, dar si 40 de ani de cariera. Artistii prezenti pe scena vor canta doar piese din repertoriul tatalui nostru", ne-a spus Eliza Cotabita.

Maine seara, la spectacolul de la Sala Palatului, vor canta Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Connect-R, Delia, Horia Moculescu, Jorge, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley,  Nico, Nicoleta Nuca VH2, Andrei Tudor Band etc. Cotabița nu va canta, dar va urca pe scena pentru a saluta publicul. Prețurile biletelor incep de la 65 de lei, cel mai scump fiind de 190 lei.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCum au decurs repetitiile si ce spune fiica lui Cotabita despre concert